Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color

Home » Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color nagellak review 2

Verfspetters op je nagels? Een ware confettibom? Sally Hansen heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met de Color Frenzy nagellak die jouw nagels tot een feestje maakt. Ik was erg benieuwd naar deze lakjes, want glitters en een overload aan shimmers zijn wel aan mij besteed. Dus maak je borst maar nat, hier komen de verfspetters!

viewfile.php

Moderne kunst voor op je nagels! Breng je manicure naar een compleet nieuwe dimensie met glitter verf-spetter effect nagellak in een assorti van kleuren. Door middel van een innovatieve uitzinnigheid aan glitter, kleur, en glans zorgt de Color Frenzy van Sally Hansen ervoor dat je alle kanten kan opgaan met je nagels. Het unieke Color Frenzy suspensie formule, zorgt ervoor dat er elke keer een willekeurig melange van vormen en kleuren wordt gevormd, zodat je elke keer een uniek patroon hebt op je nagels; net als een echt kunstwerk! Deze “Spetter” effect lakjes zitten bomvol met matte en glanzende glitterdeeltjes die opdrogen tot een fijn textuur, waardoor je verrassend nieuwe nagellooks creëert. 

Er zijn in totaal zes kleuren te koop. Je ziet van links naar rechts: Candy Drops, Splattered, Red, White & Hue, Fruit Spritz, Sea Salt en Spark & Pepper.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color nagellak review 1

De hoeveelheid aan glitter kan je zelf bepalen met deze lakjes. Je kunt ze als nagellak alleen gebruiken of als topcoat over je favoriete lak om een unieke look te creëren.

De lakjes die ik review zijn Splattered; een nagellak met grove gouden, rosé, roze en zwarte glitters en Candy Drops; een lakje met voornamelijk roze glitters, sprankeltjes en sliertjes.

De flesjes zien er prachtig uit. Dit keer geen ronde of vierkante potjes, maar een platte, rechthoekige vorm. Ik vind het er hip en leuk uitzien!

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review 2

Splattered.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review 1

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review 3

Splattered is echt een feestje. Als ik naar de glitters kijk, lijkt het wel een ontplofte confettibom. Wel een hele chique, want ik zie glanzende roze, roségouden, metallic zwarte en gouden glitters. Hier en daar zie je ieniemini glittertjes voorbijkomen, maar ook dunne sliertjes. Ik vind deze op het eerste gezicht de mooiste van de twee!

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review 4

Het kwastje lakt verder prima. Wel is de substantie vrij dik en moet je oppassen dat je niet een te dikke laag aanbrengt, want dan is de droogtijd niet te harden. Letterlijk.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review swatch review 1

Voor de swatches gebruikte ik twee laagjes, want dat is ook het maximale wat ik aan een lakje wil besteden. Je ziet dat er een leuke party op mijn nagels verschijnt, maar het is wel subtiel. Vergeef me trouwens voor mijn ongelijke nagels; ik ben ze aan het laten groeien, maar niet iedere nagel werkt even goed mee…

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 320 Splattered nagellak review swatch 2

Ik draag de Color Frenzy nagellak het liefste als een topcoat zodat het net een extraatje geeft aan de lak die je eronder draagt. Hier draag ik een nude/roze lakje van Rimmel in de kleur Soul Session.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 310 Candy Drops nagellak review 1

Candy Drops.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 310 Candy Drops nagellak review  2 Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 310 Candy Drops nagellak review  3

Candy Drops sprak me gelijk aan toen ik hem zag. Ik hou van roze en als het ook nog met glitters is, dan waan ik me een grote prinses. Ook bij Candy Drops is de substantie wat dikkig en stroperig, maar ik kom er goed mee weg. Het aanbrengen gaat prima, maar ook hier adviseer ik dunne laagjes te lakken. Kom maar op met die mooie, fluffy nagellak!

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 310 Candy Drops nagellak review swatch 1

Met twee laagjes krijg je dit resultaat. Ik vind hem erg mooi sprankelen en ik denk dat hij met een blanke, witte lak of misschien een lichtroze, creamy nagellak nog mooier en beter tot uiting komt.

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 310 Candy Drops nagellak review swatch 2

En ik heb Candy Drops ook nog over Rimmel Soul Session heen gedaan en dat gaf een nog mooier effect!

Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color nagellak review 3

De Sally Hansen Color Frenzy nagellakken zijn erg leuk. Als je van glitters en een prinsessengevoel houdt, moet je ze zeker eens proberen. Breng de lakken wel dun aan, anders drogen ze niet goed en harden ze niet goed uit. Zelf zou ik de Color Frenzy lakjes als topcoat gebruiken omdat ze van zichzelf niet goed dekken. Daarnaast zijn de flesjes en de kleurnamen echt te gek en staan ze prachtig op je make-uptafel!

De Sally Hansen Color Frenzy nagellak is te koop voor €9,99 bij o.a. Ici Paris XL.

Ken jij de Sally Hansen Color Frenzy nagellakken al? Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.