Rimmel Salon Pro with Lycra nagellak

Home » Rimmel Salon Pro with Lycra nagellak
Rimmel Salon Pro with Lycra nagellak

IMG_3478

Vorige week werden de nieuwste nagellakken gepresenteerd van Rimmel London. Mijn favoriete drogisterijmerk! Kate Moss is wederom een samenwerking met Rimmel aangegaan en heeft 10 van de 32 nagellakkleuren ontworpen. Daar is de Salon Pro with Lycra nagellak uitgerold. De lakjes hebben een ‘gel shine’ finish en zouden tot 10 dagen lang moeten blijven zitten zonder te chippen. Twee kleurtjes heb ik mogen testen. Kijk je mee?

IMG_3479

Dit is de kleur 285 White Orchid van de ‘gewone’ collectie. Het een lichtroze, parelmoer kleurtje.

IMG_3483

Het kwastje is heel erg fijn. Hij is lekker dik en je hebt de lak zo op je nagels zitten. Echt top!

Rimmel Salon Pro Kate nagellak1

White Orchid is een doorzichtige (sheer) nagellak, die niet de intentie heeft om te dekken. Wat je krijgt is een lichtroze glans op je nagels. Het is niet een opvallend kleurtje, maar is denk ik perfect voor een verzorgde look.
IMG_3480

Het kleurtje 711 Punk Rock heeft Kate Moss herself ontworpen. Het is een donkergrijze/blauwe kleur en inderdaad Punk Rock-waardig.
Rimmel Salon Pro Kate nagellak

Met twee laagjes is deze lak helemaal dekkend. Ook zie je hier goed wat de ‘gel shine’ finish van deze nagellak inhoudt. Hij glanst ontzettend goed! Daarnaast heeft het echt een ‘gel’ gevoel. Het is heerlijk om met je vingers over je (droge) gelakte nagel te gaan, lekker soepel en glad.

IMG_3486

Ik ben erg te spreken over deze nagellakken. De kwaliteit vind ik supergoed! De lak dekt in twee laagjes, heeft een fijne finish, lakt makkelijk en droogt snel. Ze zijn zeker het aanschaffen waard. De Rimmel lakjes zijn in een heleboel kleuren verkrijgbaar en ik ben ook zeker van plan om er een paar kleurtjes bij te kopen. Ik zou zeggen: halen die hap!

De Rimmel London Salon Pro with Lycra nagellak is nu verkrijgbaar bij de drogist en kost €6,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.