Rimmel London 60 seconds Colour Rush by Rita Ora nagellak

Home » Rimmel London 60 seconds Colour Rush by Rita Ora nagellak

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 4

Oh wat ben ik enthousiast over de nieuwe kleurtjes nagellak van Rimmel London! Pastel is momenteel ontzettend trendy en je kunt geen magazine openslaan zonder dat een van deze lieve kleurtjes je aanstaren. Daarom kon mijn hart niet op toen Rimmel in samenwerking met singer-songwriter Rita Ora een prachtige collectie uitbracht met onder andere deze snoepjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens sneldrogend, dus dit klinkt als een ideale combinatie. Testen maar!

13976580431_rita visual 13976580921_ro packshot

Rita Ora is een singer-songwriter uit Londen. Ze is opvallend en uniek en dat maakt haar extra edgy! De nagellakcollectie heeft ze zelf samengesteld en alle kleuren zijn dus nieuw in het Rimmel assortiment. Ze wilde er een kleurrijk feestje van maken en ontwierp in totaal 12 kleuren nagellak. Zes warme kleuren en zes koele kleuren. Ik review drie lakjes uit de laatstgenoemde categorie.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 1 Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 3

Het fijne aan deze nagellakcollectie is dat hij sneldrogend is. Hij belooft ook in één laag dekkend te zijn, dus dat klinkt goed! Rita Ora bedacht niet alleen de kleuren zelf, maar ook de namen ervan! De 60 Seconds-lijn heeft hetzelfde uiterlijk als de reguliere collectie, alleen is de dop van de nieuwe 60 Seconds-lijn voorzien van een popartachtige zegel met de afbeelding van Rita Ora. Ik vind het er leuk uitzien en maakt het flesje net een tikkeltje anders.

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

Wat belooft Rimmel?

♡ Een nagellak die in één laag dekt, in opvallende nieuwe kleuren, bedacht door Rita Ora.

♡ De formule is verrijkt met het antioxidant vitamine A dat de nagels beschermt en versterkt.

♡ Innovatief knoeiproof kwastje voor perfect dekkend nagellak in slechts één laagje.

♡ Verpakt in de klassieke 60 Seconds-flesjes met een popartachtige dop voorzien van een afbeelding en handtekening van Rita Ora op een Britse zegel.

De kleurtjes die ik laat zien zijn 853 Pillow Talk, 203 Lose Your Lingerie en 873 Breakfast in Bed. Allemaal lieve pastelkleurtjes!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk 1

853 Pillow Talk is een heel licht, babyblauw kleurtje.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk 2

Het kwastje is niet dun, maar ook niet extreem dik. Eigenlijk precies goed! Hij lakt fijn en je kunt je nagels in een handomdraai een kleurtje geven.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk swatch

Ik draag hier twee laagjes, maar zoals je kunt zien dekt hij niet helemaal goed. Een derde laagje zou kunnen, maar ik vind dat zelf echt teveel voor een nagellak. Zeker als hij in één laag belooft te dekken. Dat is helaas niet zo. Toch valt het niet heel erg op bij het dragen en zou je het bij twee laagjes kunnen houden. Ook vind ik ze wat streperig aanbrengen. Dit komt vooral omdat de lak nogal dik is, waarschijnlijk vanwege het feit dat Rimmel hem graag in één laag dekkend wilde hebben.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 203 Lose your lingerie

203 Lose Your Lingerie is een heel licht, zachtroze kleur.
Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 203 Lose your lingerie swatch

Ook hier draag ik twee laagjes. Deze dekt al een stuk beter en ik vind deze kleur echt te gek! Hij is zo licht van kleur, dat hij haast fel wordt. Tja..klinkt een beetje vreemd, maar hierdoor valt hij erg op en je handen lijken een stuk bruiner!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 873 Breakfast in bed

873 Breakfast in Bed is een lichte, mintgroene kleur.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 873 Breakfast in bed swatch

Ik draag twee laagjes en dat vind ik prima. Soms zie je wat doorzichtige plekjes, maar het valt niet extreem op. Ook is hij lekker licht van kleur, waardoor hij van je vingers afspat. I love this color!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 2

Conclusie

De Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora vind ik een mooie collectie, die een hoop mooie kleuren aanbiedt. Zelf ben ik dol op de pastelkleurtjes uit deze lijn en ik draag ze met veel liefde. Ze zijn niet in één laag dekkend. Je moet zeker met twee laagjes rekening houden. Ook brengen ze wat streperig aan. Verder drogen ze als een tierelier en de houdbaarheid is awesome! Ik heb maar liefst vier dagen lang van perfect gelakte nagels mogen genieten en heb ze de vijfde dag ervan afgehaald. En ik gebruikte niet eens een topcoat!

De prijs? Die is reuze betaalbaar. Voor een flesje van 8ml betaal je €3,99. En ik heb goed nieuws; bij Kruidvat betaal je momenteel maar €1,99 voor een lakje! De actie geldt nog tot 6 juli, dus als je enthousiast bent, zou ik zeker eentje gaan halen.

Ken jij de nagellakcollectie van Rimmel by Rita Ora al?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.