Review | Sally Hansen Complete Salon Manicure in Scarlet Fever en Get Juiced

Home » Review | Sally Hansen Complete Salon Manicure in Scarlet Fever en Get Juiced

IMG_0085

Sally Hansen heeft weer nieuwe kleuren aan haar Complete Salon Manicure collectie toegevoegd en ze laten duidelijk zien dat ze trendgevoelig zijn. Niet alleen zitten deze twee beauty’s in de collectie, maar er zijn in totaal zeven nieuwe kleuren bijgekomen. Ik heb twee lakjes voor je getest, Get Juiced en Scarlet Fever. Kijk je mee?

IMG_0087

IMG_0094

Net als alle andere Complete Salon Manicure-kleuren combineren ook deze nieuwe kleuren de zeven voordelen van een professionele manicure in één multifunctioneel product. Met Complete Salon Manicure breng je in één beweging niet alleen een basiscoating, een nagelverharder, een groei stimulerende behandeling, een volle kleur, een topcoating en een gelachtige glans aan, maar bescherm je je nagels ook nog eens tegen schilferen. Ha! Geweldig om te horen, dat beloofd iets moois! Ook is het kwastje van een fijne dikte, die precies goed werkt. Je kunt je nagels heel makkelijk lakken. Yeah!

IMG_0083

Get Juiced is een koraalroze tint. Fel, maar heel draagbaar. Ik vind hem lekker zomers en word er dan ook helemaal vrolijk van.

IMG_0183IMG_0186

De nagellak dekt in twee laagjes en laat vooral een mooie, glossy finish achter. Ik hou enorm van dit soort nagellakken en ze doen me ook denken aan de Rimmel Salon Pro Lycra nagellak, die ook zo’n effect achterlaten. Ik vind het erg mooi en ben heel tevreden over de kwaliteit hiervan!

IMG_0084 Scarlet Fever is een diepe, donkerpaarse kleur. Ik vind hem heel toepasselijk voor deze winter, waarbij ik toch het liefste dit soort kleuren draag. Ook deze kleur lakt goed (twee laagjes) en heeft een creamy en gelachtige finish. De droogtijd is trouwens redelijk goed bij beide lakken. Ik vind ze niet supersnel drogen, maar ook niet langzaam. Gewoon prima.

IMG_0193 IMG_0198

Wauw, ik ben echt onder de indruk van deze kleur! Ik kom niet vaak dit soort kleuren tegen met zo’n goede kwaliteit. Bij mijn chipt nagellak nogal snel, maar de kleur blijft twee dagen goed zitten en begin bij mij bij dag drie af te bladderen. Bij een ‘normaal’ iemand zal hij denk ik veel langer blijven zitten, laat zeggen ongeveer 4 a 5 dagen. Ik ben nu eenmaal niet gezegend met nagels waarbij nagellak goed blijft zitten helaas.

IMG_0201

Wat mij betreft zijn de Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellaken regelrechte aanraders. Ze geven een prachtige, glossy finish, ze lakken ontzettend fijn en makkelijk, de kleuren zijn lekker trendy en ze blijven goed zitten. Ook dekken ze als een trein en zijn de potjes lekker goed gevuld. Reken maar dat er zo’n 15 ml in zit. Wauw, ik vind de kwaliteit verbazingwekkend goed, wat een ontdekking! De prijs is niet goedkoop, je betaalt zo’n €10,99 voor een flesje. Wel is hij de prijs helemaal waard, je krijgt veel en de kwaliteit is top!

Sally Hansen Complete Salon Manicure is o.a. te koop bij de parfumerie voor €10,99.

Ken jij de nagellakken van Sally Hansen al?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.