Review | Love OPI, XOXO collection mini pack

Home » Review | Love OPI, XOXO collection mini pack

Dit seizoen heeft OPI weer een prachtige nagellakcollectie uitgebracht. De Love OPI, XOXO collection is een lijn van 12 beperkt verkrijgbare kleuren. Er zitten diepe roodtinten in, opvallende metallics en rijke paarstinten, maar ook antraciet en zwart. Heel divers dus! Ik ontving het mini pack met vier kleurtjes erin en ik laat alle swatches aan je zien!

Love OPI, XOXO collection

Deze nieuwe collectie bevat diverse kleurtjes. Net zoals ik van OPI had verwacht. Lichte tinten, metallics, maar ook diepe, mysterieuze kleuren. Leuk!

Ook verteld OPI dat voor het eerst, sinds de lancering in 1989, het klassieke OPI nagellakflesje een update heeft gekregen. Ze volgt hiermee de gestroomlijnde, strakke look van de Infinite Shine en GelColor flesjes.

Alle 12 Love OPI, XOXO Collection kleuren zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI lover de formule kan kiezen, die perfect aansluit bij haar wensen.

Love OPI, XOXO collection mini pack – €19,95

Het leuke is dat je ook in deze collectie weer een mini pack aan kunt schaffen. In dit doosje zitten vier flesjes van ieder 3,75 ml per stuk. Zo kun je van meerdere kleuren genieten, maar ben je geen fortuin kwijt. En met zo’n klein flesje kun je nog best lang doen!

Ornament to Be Together is een doorzichtige, zilverkleurige nagellak met veel shimmers en glitters. Hij dekt niet volledig, dus je kunt hem ook zeker over een andere, dekkende kleur heen doen om net wat extra glitter toe te voegen.

Ik draag hier twee laagjes van Ornament to Be Together.

Coalmates heeft een donkerblauwe tot grijze basis met heel veel glitters!

Ik draag hier twee laagjes van Coalmates. Op mijn nagels lijkt het gewoon of hij dekt, maar als ik de foto’s terug zie, vind ik dat hij best nog een laagje zou kunnen gebruiken. Nu lijkt hij ietwat doorzichtig.

Holidazed Over You is een hele diepblauwe kleur. Haast navy tot zwart te noemen. Geen shimmers, maar gewoon creamy en zonder poespas.

Ik draag hier twee laagjes van Holidazed Over You. 

My Wish List is You is een felrode tint. Hier ook weer geen shimmers of glitters, maar een klassieke rode tint.

Hier draag ik ook twee laagjes van My Wish List is You.

Ornament to Be Together – Coalmates

Holidazed Over You – My Wish List is You

Verkrijgbaarheid

Ik vind dit een erg mooie collectie! Prachtig voor het najaar en ook wel een tikkeltje gewaagd door de donkere kleuren die erin zitten. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de meer paarse en lichte tinten uit deze collectie. Mijn favoriet van het mini pack is de diepblauwe Holidazed Over You en de klassiek rode My Wish List is You.

De Love OPI, XOXO collectie is te koop via OPI.nl. De OPI Infinite Shine No light gel lacquers (15 ml) kosten €18,95 per stuk, de ‘gewone’ OPI nagellakken (15 ml) zijn €14,95 en het mini pack  met vier kleuren kost €19,95.

Wat vind jij van deze Love OPI, XOXO collectie?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.