Review | Essie Full Steam Ahead

Home » Review | Essie Full Steam Ahead

IMG_6640

Essie is top. Kwaliteit, kleuren, namen…allemaal dikke pluspunten! Niet zo gek dus dat Essie een van mijn favoriete nagellakmerken is in lakjesland. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik bij de Etos de kleur Full Steam Ahead tegenkwam met maar liefst 50% korting. Hoppa, die ging mijn mandje in!

IMG_6641

Full Steam Ahead maakt deel uit van de limited edition collectie Naughty Nautical die afgelopen zomer uitkwam. Er zijn nog vijf andere kleurtjes uit deze lijn, maar die waren helaas al uitverkocht. Full Steam Ahead is een lilapaarse kleur, met hele kleine glittertjes. De basislak is creamy, maar als je goed kijkt zie je dus wel een mooie sprankeling.
IMG_6700

De kwaliteit is zoals we van Essie gewend zijn. Het kwastje lakt erg makkelijk en is niet te dik of te smal. De lak dekt in twee laagjes en blijft goed zitten! Ik denk dat hij zo’n 3 dagen houdt zonder te chippen.

IMG_6643

Wat mij betreft een mooie aanwinst in mijn nagellakstash, ik wordt er erg vrolijk van! En ja..dit is het handje van Jade, die wilde mama even ‘helpen’ bij het foto’s maken :).

Hou jij ook zo ontzettend van Essie? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.