OPI Which is Witch? Nail Lacquer

Home » OPI Which is Witch? Nail Lacquer
OPI Which is Witch? Nail Lacquer

IMG_3290

OPI heeft sinds kort weer een prachtige nagellak collectie uitgebracht. Dit keer speelt het zich af rondom de film ‘Oz The Great and Powerful’. In totaal zijn er maar liefst zeven kleurtjes die je tegemoet glanzen en glitteren. Drie zachte pastelkleurige lakjes, een liquid sand lakje en drie glitter topcoats. Van de laatstgenoemde heb ik er eentje in mijn bezit. Kijk je mee naar de foto’s?

o

De volledige collectie bestaat zoals genoemd uit zeven verschillende kleuren. Van boven naar beneden en van links naar rechts zie je Which is Witch?, Glints of Glinda, What Wizardry is This?, When Monkey’s Fly, Don’t Burst my Bubble, Lights of Emerald City en I Theodora You.

IMG_3181

Hier zie je de topcoat in de kleur Which is Witch?. Het is een transparante basis met een hele hoop zeshoekige holografische glitters, die telkens een andere kleur aannemen als je je nagels in het licht beweegt. Ook zie je hele kleine holografische streepjesglittes. Het potje vol met glitters is echt een lust voor het oog!

IMG_3191

Hier zie je goed hoe holografisch de glitters zijn. Ze weerkaatsen prachtig in het licht en je ziet dan ook alle kleuren van de regenboog tevoorschijn komen.

IMG_3292

Het lakje van OPI is makkelijk aan te brengen met het kwastje, je hoeft niet veel moeite te doen om de glitters aan te brengen. Maar dat ben ik van OPI gewend, het is wat mij betreft een kwalitatief goed merk. Op naar de swatches!

IMG_3433

Ik heb hier  drie laagjes aangebracht over een zalmroze nagellak van Essie (a Crewed Interest). Wat een glinstering niet? Ooh, ik ben helemaal in love met dit glitterlakje. Het is niet voor alledag, maar voor feestjes vind ik hem helemaal top!

IMG_3428

Ik vind hem helemaal geweldig! Echt een uniek lakje.

IMG_3290

Ik kan je deze glittertopcoat echt aanbevelen. Wat een beauty! OPI ‘Which is Witch’ is vanaf nu te koop bij o.a. Sephora en DA drogist voor €14,25.

Wat vind jij van de OPI ‘Oz The Great and Powerful’ collectie? Heb jij een favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.