OPI Nail Lacquer in My current crush

Home » OPI Nail Lacquer in My current crush

OPI nail lacquer My current crush review 1

OPI maakt al mijn dromen en verwachtingen waar. Het staat voor mij voor luxe, kwaliteit en bijzondere kleuren. Ik was dan ook dolbij toen dit leuke kleurtje in een perspakketje zat. Je kunt mij niet blijer maken! De kleur My current crush is een paarse liquid sand nagellak en zou moeten blijven zitten als een rots.

OPI nail lacquer My current crush review 2 OPI nail lacquer My current crush review 3

My current crush is een nagellak met een liquid sand textuur. Dat betekent dat de nagellak mat op zal drogen met een korrelige finish. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar het effect is erg bijzonder!
OPI nail lacquer My current crush review 4

Ik vind de kleur ontzettend mooi in het flesje. De paarse kleur is vrij fel, maar heeft ook kleine glittertjes. Leuk!OPI nail lacquer My current crush review 5

Voor de swatches heb ik twee laagjes gebruikt. Je kunt op zich ook één laagje gebruiken, maar met twee vind ik het net iets intenser. Op de bovenste foto is de nagellak nog een beetje nat en glanst hij meer.  OPI nail lacquer My current crush review 6

Hier is hij volledig opgedroogd en kun je beter zien dat de textuur grof is en een korrelige, matte finish heeft. Hij is leuk! Het lakje blijft ongeveer drie dagen goed zitten en begint daarna wel wat af te brokkelen. Vooralsnog vind ik dat heel fijn, want nagellak blijft bij mij nooit goed zitten. Wie weet dat hij bij jou wel langer blijft zitten!

OPI nagellak is o.a. te koop bij de DA drogist en Douglas voor €14,25 voor een flesje van 15ml.

Wat is jouw favoriete OPI nagellakkleur? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.