OPI Infinite Shine nagellak

Home » OPI Infinite Shine nagellak

OPI Infinite shine nagellak review 1

Nagellak die maar liefst 10 dagen blijft zitten? Ja hoor, gooi maar in mijn mandje! Ik heb altijd een haat-liefde-verhouding met nagellak omdat sommige lakjes prachtig blijven zitten en de ander juist na een dag gaat chippen. Het liefste loop ik toch een paar volle dagen te genieten van een mooi kleurtje op mijn nagels en blijf ik op zoek naar de beste nagellak. Zou ik dit vinden in de nieuwe OPI Infinite Shine lacquers?

OPI Infinite shine nagellak nieuwe kleuren review

OPI Infinite shine nagellak nieuwe kleuren review 2

OPI Infinite Shine lacquer

OPI heeft al een tijdje de Infinite Shine lacquer in haar assortiment zitten die 48 unieke kleuren bevat. Hiervan zijn er nu 18 nieuwe kleuren geïntroduceerd. Bovenstaand zie je de nieuwe tinten en ze zien er ontzettend vrolijk en fris uit!

Maar wat zo bijzonder is aan de Infinite Shine lacquers, is dat het een innovatief 3-stappen systeem omvat. Zo begin je met een primer (basecoat) die je nagels stroef maken om de lak goed te laten hechten. Daarna breng je twee dunne laagjes aan van de lacquer (nagellak) en om je nagels prachtig te laten glanzen en te sealen, breng je de gloss (topcoat) aan. Ik ben benieuwd!

De glans belooft tot 10 dagen onveranderd mooi te blijven (wel afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel) en doet nog het meeste denken aan de gelnagellakjes, maar dan zonder het gedoe van het uitharden met een lamp.

OPI Infinite Shine nagellak 1 Primer review 1

OPI Infinite Shine nagellak 1 Primer review 2

Om je nagellak zo goed mogelijk te laten zitten, begin je met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Zo zijn je nagels vetvrij en kan de lak beter hechten.

De eerste stap in het aanbrengen van het stappenplan is de primer. Deze ziet er lichtpaars uit in het flesje, maar verschijnt als doorzichtig op je nagels. Hierna voelen je nagels wat stroef aan, maar dit is natuurlijk uitermate geschikt om de gekleurde nagellak goed te laten hechten.

OPI Infinite Shine nagellak review Non-Stop White en Lavendurable 3

Ik heb twee kleurtjes die ik review. Links zie je de spierwitte Non-Stop White en rechts de lavendelpaarse Lavendurable.

Nadat de primer is gedroogd, breng je twee dunne laagjes aan van het kleurtje dat je graag wilt dragen. Laat dit minstens twee minuten drogen voordat je de volgende stap doet, anders kan het zijn dat het niet goed genoeg uithardt.

OPI Infinite shine nagellak Non-Stop White review 2

Het kwastje van de lacquers is precies goed en je kunt binnen een paar veegjes je hele nagel lakken. Wel vind ik de lak ietwat dik en stroperig, waardoor het minder makkelijk aanbrengt dan een ‘gewone’ nagellak.

OPI Infinite shine nagellak 3 gloss review 1 OPI Infinite shine nagellak 3 gloss review 2

Als derde en tevens laatste stap, maak je je nagels af met de gloss, die ervoor zorgt dat je nagels lekker glanzen en je nagellak als een huis laat zitten. OPI Infinite shine nagellak Lavendurable review

Lavendurable.

OPI Infinite shine nagellak Non-Stop White review 1

Non-Stop White.

OPI Infinite shine nagellak review 2

Conclusie

Ik vind het OPI Infinite Shine 3-stappen systeem prima en makkelijk werken. Sowieso gebruik ik normaal gesproken ook een base- en topcoat, dus in die zin is er niet zoveel veranderd aan mijn nagellakroutine (leuk woord, ha!). Ik merk dat de primer en gloss ontzettend goed hun werk doen en de duur van de nagellakken behoorlijk doet verlengen. Kan ik normaal gesproken na drie dagen mijn nagels weer schoonmaken met remover omdat er zoveel chips zijn ontstaan, nu kan ik er zeker 6 dagen mee doen. Niet een hele week – of eigenlijk 10 dagen – maar voor mijn nagels is dit absoluut veel! Ik ben daarom ook heel tevreden over dit systeem omdat het mijn nagellak een stuk langer laat zitten.

Daarnaast is de kleurkeuze is reuze en daarom een groot pluspunt te noemen. Het enige probleem is dat ik nu nog veel meer kleurtjes wil hebben!

De OPI Infinite Shine nagellaken (15 ml) kosten per stuk € 18,95 en zijn te koop via één van verkooppunten van OPI en Douglas.

Wat vind jij van de nieuwe OPI Infinite Shine nagellaken? Zou jij zo’n 3-stappen systeem aanschaffen?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.