OPI Catch a Falling Star gift set – Star Light collectie kerst 2015

Home » OPI Catch a Falling Star gift set – Star Light collectie kerst 2015

OPI Catch a falling star Starlight giftset Infrared-y to Glow en Let Your Love Shine review 1

Heerlijk om al die mooie kerstcollecties weer binnen te zien druppelen. Ik was dan ook blij verrast toen ik de nieuwe OPI nagellakcollectie Starlight onder ogen kreeg. Wat een mooie nagellakjes! Helemaal in kerstsfeer en natuurlijk een hoop glitters. De speciale kerstcollectie bestaat uit 12 basiskleuren – de Reds en Metallics – en maar liefst 6 limited edition Glitters & Shimmers. Uit deze laatste collectie review ik vandaag twee nagellakjes die samen in een prachtige Catch a Falling Star giftset zit.

OPI Catch a falling star Starlight giftset collection review 1

In de Catch a Falling Star gift set zitten zoals genoemd twee nagellakjes uit de limited edition collectie. Het is een leuk setje waar een rode, shimmery nagellak in zit en een feestelijke glitterlak. Als extraatje heeft OPI er ook nog eens een ‘Star Rings’ sieraad bij gedaan. Dit maakt het extra festive en zo’n sieraad is toch wel heel erg leuk bedacht om bij een cadeausetje in te doen.
OPI Catch a falling star Starlight giftset Infrared-y to Glow en Let Your Love Shine review 2

In de set zit Infrared-y to Glow, een roze glitterlak, en Let Your Love Shine – een shimmery, glanzende dieprode nagellak.

OPI Catch a falling star Starlight giftset Let Your Love Shine review 1

Let Your Love Shine.

OPI Catch a falling star Starlight giftset Let Your Love Shine review 2

Het kwastje is helemaal prima, precies zoals je van OPI gewend bent. Precies dik genoeg om stevig en op een makkelijke manier je nagels te lakken.

OPI Catch a falling star Starlight giftset Let Your Love Shine review 3

Twee laagjes van Let Your Love Shine. OPI Catch a falling star Starlight giftset Infrared-y to Glow review 1

Infrared-y to Glow. OPI Catch a falling star Starlight giftset Infrared-y to Glow review 2

Hier heb ik twee laagjes van Infrared-y to Glow over de rode Let Your Love Shine heen gebracht. Je kan zien dat er allemaal kleine kriebeltjes, halve maantjes en grove stukjes glittes in de lak zit. Dit geeft het echt een heel leuk speels effect!

Een tip hierin is om glitternagellak even op de kop te houden zodat alle glitters en stukjes naar boven komen en je daarna een bom aan glitters op je nagels aan kunt brengen. Heel handig! Wat ook aan te raden is, is om glitternagellak niet over je nagels heen te ‘strijken’ maar meer op een deppende manier aan te brengen. Zo komen er nog meer figuurtjes en glitters op je nagels terecht. Dat is wat je wil toch?!

OPI Catch a falling star Starlight giftset Star Rings review

Je moet er natuurlijk van houden, maar je kunt het sieraad prima dragen bij deze twee nagellakjes. Ik vind de houdbaarheid van de nagellak normaal. Bij mij is het twee dagen mooi, maar daarna wil ik het er toch wel graag afhalen omdat er dan teveel chips aanwezig zijn.

Ik vind dit echt een heel leuk setje om cadeau te geven voor de feestdagen maar het leukste is natuurlijk als je er nu alvast van kan genieten ;). Even lekker jezelf verwennen of gewoon cadeau vragen! Een los nagellakje uit de Starlight collectie kost €14,95 voor een flesje van 15ml, maar in deze giftset kosten ze samen €27,95. Scheelt toch iets!

De Starlight collectie is vanaf nu verkrijgbaar, maar verschilt per set waar het te koop is. De basiscollectie en miniset is te koop in geselecteerde drogisterijen en parfumerieën. Bij de geselecteerde beauty professionals kun je de basiscollectie en miniset aanschaffen, maar ook de 6 limited Glitters & Shimmers (die ook in deze gift set zit). Verder vind je bij deze salons ook de speciale giftsets vanaf € 22,95, waaronder een set met echte Swarovski nail art crystals.

Wat vind jij van deze gift set? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.