OPI Brights Mini Nail Lacquers

Home » OPI Brights Mini Nail Lacquers

OPI Brights mini nail lacquers nagellak review 3Summer, here we come! Vandaag belooft het een heerlijke, zonnige dag te worden en kun je lekker genieten van het mooie weer. Natuurlijk wel in stijl, want je (teen)nagels moet er wel tiptop in orde uitzien! OPI heeft een prachtige, kleurrijke, haast neonachtige nagellakcollectie uitgebracht, die perfect voor deze dagen is. Kijk je mee naar de OPI Brights collectie?

OPI Brights mini nail lacquers nagellak review pers

OPI Brights mini nail lacquers nagellak review 1

Brights by OPI

Felle tinten en neons zijn deze zomer nog steeds hot & happening. OPI speelt daar handig op in met haar Brights collectie. Deze kleurtjes zijn geïnspireerd op de zomertrends op de catwalks, maar ook op de gewaagde nail designs die overal op social media opduiken. Dit resulteerde in de Brights by OPI collectie, die bestaat uit negen populairste neons en brights van dit moment. De kleuren zijn limited edition en beperkt verkrijgbaar, dus sla je slag als dit jouw ding is!

Er zijn negen fullsize (15 ml) lakken te koop, maar er is ook een hele leuke miniset verkrijgbaar die in totaal zes kleurtjes bevatten uit de collectie. Deze review ik vandaag!

OPI Brights Hotter Than You Pink nagellak review 1

Hotter than You Pink is een glanzende, felroze kleur met een blauwe ondertoon.

OPI Brights Hotter Than You Pink nagellak review 3

Doordat de potjes maar 3,75 ml bevatten is het kwastje – vanzelfsprekend – ook wat kleiner dan je gewend bent. Helaas komt dit mijn nagellakkwaliteiten niet ten goede omdat ik dan minder grip op de dop heb (en dus het kwastje). Mijn voorkeur gaat dan ook het meest naar de fullsize maat van 15 ml vanwege het gebruiksgemak. Maar niet getreurd, met een beetje geduld en precisie moet het goedkomen!

OPI Brights Hotter Than You Pink nagellak review 2

Hotter than You Pink. Twee laagjes.

OPI Brights Can't Hear Myself Pink! nagellak review 1

Can’t Hear Myself Pink! is een metallic roze kleur met kleine shimmers erin.
OPI Brights Can't Hear Myself Pink! nagellak review 2

Can’t Hear Myself Pink! Drie laagjes. OPI Brights Down to the Core-al nagellak review 1

Down to the Core-al is een koraalroze, oranje keur met een glanzende finish. OPI Brights Down to the Core-al nagellak review 2

Down to the Core-al. Twee laagjes.

OPI Brights Life Gave Me Lemons nagellak review 1

Life Gave Me Lemons is een gele kleur met een groene ondertoon.

OPI Brights Life Gave Me Lemons nagellak review 2

Life Gave Me Lemons. Drie laagjes.

OPI Brights I Sea You Wear OPI nagellak review 1

I Sea You Wear OPI is een echte blauwe kleur, met een metallic finish en kleine shimmers. Het zusje (of liever gezegd: broertje) van Can’t Hear Myself Pink!OPI Brights I Sea You Wear OPI nagellak review 2

I Sea You Wear OPI. Drie laagjes.

OPI Brights My Car has Navy-gation nagellak review 1

My Car has Navy-gation is een donkerblauwe, navy kleur met een glanzende finish. OPI Brights My Car has Navy-gation nagellak review 2

My Car has Navy-gation. Twee laagjes.

OPI Brights mini nail lacquers nagellak review 2

Conclusie

De Brights by OPI nagellakjes zijn erg vrolijk en lekker zomers. Je moet houden van zulke felle en diepe kleuren, maar met dit zomerweer zijn het echte eyecatchers.

Niet iedere nagellak dekt in twee laagjes, maar doordat ze vrij snel drogen en goed in dunne laagjes aan te brengen zijn, is dit voor mij geen probleem. De houdbaarheid is overigens fantastisch! Ik kan echt vijf volle dagen van deze kleuren genieten, terwijl mijn nagels meestal 2 à 3 dagen hun max hebben bereikt.

De OPI Brights collectie is verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal beauty professionals, parfumerieën en drogisterijen, Douglas filialen en Kappé Schiphol.

OPI Nagellak 15ml per stuk ♥ € 14,25
Miniset met zes OPI Brights tinten in 3.75ml ♥ € 35,95

Wat vind jij van de OPI Brights collectie? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.