OPI nagellak Do you take lei away?

Home » OPI nagellak Do you take lei away?

OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 2

Hawaï is een van die bijzondere plekken op aarde waar het altijd lente is. En ik moet zeggen dat mij dat wel heel erg fijn in de oren klinkt! OPI heeft zich laten inspireren door dit zonnige eiland en komt uit met de kleurrijke Hawaï collectie die zowel zachte tinten als felgekleurde potjes nagellak bevat. Ik probeerde een prachtige nudekleur van deze lijn en laat je ook de andere tinten zien!

 

OPI Hawaï nagellak collectie

OPI Hawaï – 15 ml €14,25

In deze limited edition nagellakcollectie liet OPI zich inspireren door het prachtige eiland Hawaï. Strand- en oceaantinten worden afgewisseld met kleurschakeringen van de ondergaande zon en tropische tinten in groen, roze en paars. Gelukkig blijven kleurrijke prints, patronen en metallics nog steeds hot en populair. Om de collectie in balans te houden zijn er ook bescheiden, zachte tinten toegevoegd. In totaal bevat de Hawaï collectie 12 verschillende kleuren en zijn ze ook bij de (schoonheids)salon te krijgen in GelColor om langer te kunnen genieten van je mooie nagels.

In deze review test ik het zachte, nudekleurtje Do you take lei away?

OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 1 OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 3 OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 4

Do you take lei away? is een prachtige nudekleur die geschikt is voor elke gelegenheid. Ik hou zelf niet zo van een french manicure, maar dit is een leuk en trendy alternatief. Je nagels zien er verzorgd uit, maar eisen niet alle aandacht op. Ook wel eens lekker!
OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 5

Het kwastje is fijn qua breedte en lakt prima. De substantie van de nagellak zelf vind ik ietwat aan de dikke kant, maar voldoet verder goed. Het drogen gaat uitzonderlijk goed en verder heb ik geen last van de dikke structuur. Hij droogt netjes op en ik kan er binnen een afzienbare tijd een tweede laag overheen gooien. OPI Hawaï nagellak Do you take lei away? review 6

Do you take lei away? dekt in twee laagjes, wat ik helemaal oké vind. Ik hou er echt niet van als ik meer laagjes aan moet brengen, dus deze voldoet zeker aan mijn eisen! De nagellak droogt mooi op en er blijft een fijne glans over. Ik vind hem erg mooi en het is een lakje dat ik vaak zal dragen als ik niet zo’n zin heb om een felle kleur te dagen.

OPI Hawaï miniset collectie

Conclusie

De kleur Do you take lei away? is een mooie nudetint die veel vrouwen kunnen hebben. Hij brengt fijn aan, droogt binnen niet al te lange tijd en blijft ongeveer drie dagen goed zitten. Heel wat voor mij! De Hawaï nagellakcollectie bevat 12 kleuren, maar als je echt niet kunt kiezen zitten bovenstaande nagellakjes ook nog eens in een minisetje met in totaal vier kleuren. Echt een leuk setje! De miniset kost €18,95 en is helemaal zomerproof. Ik word blij van de OPI Hawaï collectie!

OPI is o.a. te koop bij de Douglas en de DA drogist.

Heb jij al een nagellakje uit de OPI Hawaï collectie? 

handwritten-liefs-liset

Deze review bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.