NYC Foil Explosion Nail Polish

Home » NYC Foil Explosion Nail Polish
NYC Foil Explosion Nail Polish

IMG_3512

NYC heeft een nieuwe nagellak gelanceerd. Dit keer is het een totaal andere finish. Geen creamy, glitter of holografische nagellak. Nee, dit is een Foil Explosion! Deze nagellak moeten je nagels eruit laten zien alsof je folie op je nagels hebt zitten met een grote dosis metallic glans. Nieuwsgierig geworden?

IMG_3513

NYC brengt met hun Foil Explosion collectie drie verschillende kleuren uit. Een paarse ‘Power of Elements’, een blauwe ‘Aqua Mystic’ en de groene ‘Magic Earth’ die je hierboven op de foto ziet.

IMG_3515

Het flesje bevat 9,7 ml, wat heel gemiddeld is. Het kwastje is vrij breed, waardoor de nagellak makkelijk aan te brengen is. Bij de presentatie van deze nagellak werd er verteld dat hij in 1 laagje dekt. Dat zou perfect zijn! Maar is dit ook zo?

IMG_0561

Ja, dat is zeker zo! Ik heb hier maar 1 laagje aangebracht. Echt waar!

IMG_0565 De kwaliteit is dus erg goed. De glans is echt fantastisch en het metallic effect is ook duidelijk aanwezig. Wat mij betreft echt een Foil Explosion! Een klein minpuntje vind ik dat hij wat streperig is, maar dat wordt ook benadrukt omdat de nagellak een metallic effect heeft. Persoonlijk vind ik het folie/metallic effect niet mooi, maar hee, ieder zijn ding! Als dit je aanspreekt, is het zeker een aanrader. Hij dekt in 1 laagje, hij glanst enorm en hij is er in drie leuke kleuren.

De NYC Foil Explosion Nail Polish is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,49.

Wat vind jij van deze NYC Foil Explosion nagellak? Hou je van metallic/folie nagels?

Leave a Reply

Your email address will not be published.