Make-up Studio Pastel perfect Nail Colour

Home » Make-up Studio Pastel perfect Nail Colour

Make-up Studio Pastel perfect nail colour 155 Minty Mirrie en M71 Au Naturel review 1

“Zomer! Komt u maar!” Als het aan mij lag, waren de zomerse temperaturen al lang tot ons wisselvallige landje toegetreden. Maar helaas, we moeten nog even wachten tot die tropische warmte eraan komt. Laten we het dan zelf maar zomers maken! Dat kan prima met de nieuwe Make-up Studio Pastel Perfect collectie. Eentje waar een heleboel mooie pastelnagellakjes in zitten. Kijk je mee?

Make-up Studio nail colour

Wat zegt Make-up Studio over de Pastel Perfect collectie?

“Kleur je nagels met deze super vrouwelijke pasteltinten! De perfecte keuze die elke outfit mooier maakt, overdag en in de avond. Lak je nagels, laat de nagellak drogen en herhaal dit tot de gewenste kleurintensiteit is bereikt.

May your summer be filled with a lot of pastels!”

In de Pastel Perfect Nail Colour collectie zitten vier kleuren. In de afbeelding hierboven zie je van links naar rechts 157 Pinkalicious, 155 Minty Mirrie, 156 Salmon Feather en M71 Au Naturel.

Ik review twee kleuren, namelijk Minty Mirrie en Au Naturel.

Make-up Studio Pastel perfect nail colour M71 Au Naturel review 3

Make-up Studio Pastel perfect nail colour M71 Au Naturel review 4

Deze zachte nuderoze kleur heet M71 Au Naturel. En dat is ook precies wat het is. De nagellak is zacht van kleur en vooral geschikt om je nagels er verzorgd uit te laten zien. Het flesje ziet er strak uit. Een mooie, vierkante dop, met daaronder het echte dopje waar het kwastje aan zit.
Make-up Studio Pastel perfect nail colour M71 Au Naturel review 5

Het kwastje zelf is vrij dun. Niet iets wat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Ik hou van wat stevigere, dikke kwastjes waarmee de lak zich goed verdeeld over je nagels.

Ook iets waar ik even aan moest wennen is de structuur van de lak, die is namelijk erg dun en waterig. Daardoor heeft het de neiging om te gaan ‘zwerven’ over je nagel en kan het wat gaan ophopen. Hierbij is het echt een must om dunne laagjes aan te brengen om het gelijkmatig te krijgen. Maar als de lak zit, dan zit hij ook echt en ‘hard’ hij goed uit. Make-up Studio Pastel perfect nail colour M71 Au Naturel review 6

M71 Au Naturel. Hierbij heb ik twee laagjes aangebracht, maar op zich zou ik nog een derde laagje kunnen aanbrengen voor een dekkender effect.

Make-up Studio Pastel perfect nail colour 155 Minty Mirrie review 2

155 Minty Mirrie is een mintgroene kleur met een creamy finish. Mooi!

Make-up Studio Pastel perfect nail colour 155 Minty Mirrie review 7

Minty Mirrie geeft een fris en heel zomers effect aan je nagels. Hij dekt in twee laagjes en blijft super goed zitten. Voor een normale nagellak vind ik hem echt goed en blijft hij zeker vier dagen mooi zitten, daarna haal ik hem eraf.

De Make-up Studio Pastel Perfect collectie vind ik erg mooi voor de zomer. Au Naturel is heel geschikt voor verzorgde nagels met niet teveel poespas, maar al je uit wil pakken voor de zomer dan kun je zeker kiezen voor Minty Mirrie, lekker zomers! Helaas is de lak wel wat waterig en dun, waardoor ik hem niet heel fijn vind lakken, maar dat is natuurlijke een persoonlijk voorkeur.

De Pastel Perfect nagellakjes kosten €12,90 per stuk, bevatten 12ml en zijn te koop bij Pour Vous winkels, in de webhop van Make-up Studio en in de Make-up Studio winkels (Amsterdam, Eindhoven en Den Haag).

Wat is jouw favoriete nagellakkleur voor in de zomer?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.