Kruidvat nail polish remover

Home » Kruidvat nail polish remover

IMG_4082Kruidvat heeft sinds kort een heel handig nagellak remover potje in hun assortiment. Dit flesje bevat een met nagellak remover doordrenkt sponsje. In dit sponsje zit een gat, waar je je vinger in kunt stoppen zodat je snel en gemakkelijk je nagellak kunt verwijderen. Waar voorheen alleen dure merken (lees Sephora) een monopolie leken te hebben op dit concept, heeft Kruidvat nu een goedkoop alternatief uitgevonden. Gemak dient de mens moeten ze hebben gedacht!

IMG_4084

Kruidvat belooft je met deze remover gereinigde nagels in een handomdraai te geven. Daarnaast is de remover verrijkt met glycerine en argan olie, die de nagels en nagelriemen verzorgen. Ook is de Kruidvat remover vrij van aceton en zou hij aangenaam fruitige moeten ruiken. Klopt dit allemaal? We gaan het zien!

Kruidvat nagellak remover potje

Ik draag hier knalrode nagellak, wat meestal best even boenen is met een watje. Zoals je kunt zien, zit er een sponsje in het flesje met een gat erin. Hier doop ik mijn vinger in en draai ik een beetje in het rond. Even wachten…en de nagellak is verdwenen! De remover doet zijn werk goed, maar ik heb nog wel een beetje een rood randje bij mijn nagelriemen. Maar goed, dat is te verhelpen door er nog een keer goed in te gaan.

Wat mij opvalt is dat het sponsje niet helemaal met remover is doordrenkt, waardoor het reinigen misschien iets minder soepel gaat als de reiniger van de Sephora (die heb ik ook) die wel doorweekt is met remover. Maar het kan zijn dat ik net niet een goed doordrenkt potje heb gekocht.

IMG_4083

De Kruidvat nail polish remover bevalt me goed, maar kan niet op tegen die van de Sephora. Helaas gaat Sephora in Nederland weg, dus we hebben geen keus dan een alternatief te vinden voor deze gemakkelijke manier van nagellak verwijderen. Toch denk ik dat je een goede aankoop doet met deze remover, want hij is voor maar €2,49 te koop bij Kruidvat. Dat is een mooi budget prijsje!

Maak jij wel eens gebruik van een nagellak remover met een sponsje? Heb je nog goede alternatieven voor me qua merk?

Leave a Reply

Your email address will not be published.