Je nagellak direct repareren met Yves Rocher SOS Repair

Home » Je nagellak direct repareren met Yves Rocher SOS Repair

Yves Rocher SOS Repair topcoat review 2

Je hebt je nagels perfect gelakt, wilt snel de deur uit sjezen en ontdekt dat je nagels er helemaal niet meer zo mooi uitzien. Je bent natuurlijk weer ergens tegen aan gekomen en kunt jezelf wel voor je kop slaan. Herkenbaar scenario? Ik heb het regelmatig en moet dan weer overnieuw beginnen. Maar gelukkig heeft Yves Rocher hier iets op bedacht; namelijk de SOS Repair! Deze lak werkt als een topcoat die al jouw oneffenheden laat verdwijnen. Klinkt perfect toch? Ik test hem uit!

Yves Rocher SOS Repair topcoat review 1 Yves Rocher SOS Repair topcoat review 4

SOS Repair

Ik hoorde voor het eerst van deze SOS Repair op de persdag van het PR-bureau van Yves Rocher. Wat was ik er benieuwd naar en nu kon ik hem eindelijk uit proberen! Iedereen kent wel het moment dat je nagellak geruïneerd is. En wat moet je dan doen? Daar heeft Yves Rocher dus iets op gevonden en het is haast te mooi voor woorden. De formule werkt als een topcoat en kan gebruikt worden voor alle soorten oneffenheden en sporen van dagelijkse ongelukjes zoals krassen, stoten of schuren.

Daarnaast bevat de topcoat Elemihars voor extra stralende nagels en bevat het geen tolueen, formaldehyde, kamfer of ftalaten.

Yves Rocher SOS Repair topcoat review tekst 7

Oké, let’s try this! Ik was nagellak aan het swatchen voor een review en natuurlijk gebeurde het onvermijdelijke: ik had me ergens tegenaan gestoten! Resultaat: een bobbeltje in mijn nagellak. Zo kon ik natuurlijk niet fotograferen en bedacht me dat dit de uitgelezen kans was om de SOS Repair te gebruiken.

Hoe gebruik je nu de SOS Repair? Heel simpel: je brengt de topcoat als eerste verticaal aan en daarna ga je er horizontaal overheen om de lak goed te verdelen. Zo verdwijnen alle oneffenheden als sneeuw voor de zon! Letterlijk, want het lijkt haast of de nagellak eronder met elkaar lijkt te versmelten.

Yves Rocher SOS Repair topcoat review 6

En dat is dit het eindresultaat! Goed hè? Ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort ‘wondermiddeltjes’, maar hij werkt echt! Daarnaast vind ik dat hij je nagellak ook nog eens extra goed laat zitten met een prachtige glans.
Yves Rocher SOS Repair topcoat review 3

Conclusie

Ik kan kort en krachtig zijn over de Yves Rocher SOS Repair. Hij werkt als een tierelier! Hij doet wat hij belooft en dat is je beschadigde nagellak in een mum van tijd repareren. Ik kan er verder niet veel over kwijt, want het is gewoon een fijn en goed product en absoluut het geld waard.

De Yves Rocher SOS Repair kost €9,90 en is verkrijgbaar in Yves Rocher winkels en de webshop. Zoals gewoonlijk geeft Yves Rocher veel korting op haar producten en is hij nu (tijdelijk) verkrijgbaar  voor €5,95.

Zou jij de Yves Rocher SOS Repair aanschaffen? Wat doe jij normaal gesproken als jouw net aangebrachte nagellak is beschadigd? 

handwritten-liefs-liset

Dit product is opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.