HEMA Beauty – Marsala Nailpolish & Soft matt lipbalm

Home » HEMA Beauty – Marsala Nailpolish & Soft matt lipbalm

HEMA Long lasting nailpolish 53 en 51 soft matt lipbalm 11 review 2

Niet rood, niet paars, niet roze…maar marsala is dé kleur van het jaar. Dit is een bijzondere oudroze tint met een warme ondertoon. Het leuke is dat HEMA Beauty deze bijzondere tint in de make-upcollectie heeft opgenomen. Ik was hier enorm benieuwd naar en review vandaag de Soft matt lipbalm en twee Long lasting nailpolishes!

HEMA Long lasting nailpolish 53 en 51 soft matt lipbalm 11 review 1

HEMA Add a little mystery

De HEMA heeft dit najaar verschillende beautylijnen gelanceerd en daarvan is ‘Add a little mystery’ er eentje van. Deze zwoele collectie is geïnspireerd op Arabische schoonheden met een verleidelijke, mysterieuze uitstraling. Zo zitten er in deze lijn uitgesproken matte kleuren voor op de lippen, zoals een verrassende tint  in pruimpaars of kersenrood.

De lijn bevat drie blushsticks (€5,-) in de tinten grape, cherry of marsala, zodat je de kleur op je wangen exact kunt matchen bij de kleur op je lippen. Ook zijn er drie nieuwe Soft matt lipbalm kleurvarianten verkrijgbaar in marsala, plum en cherry (€3,50). Als laatste zijn er nog drie nieuwe tinten Long lasting nailpolishes (€2,50) te koop in laatstgenoemde kleuren.

In dit artikel review ik de Soft matt lipbalm in de kleur 11 (marsala) en twee Long lasting nailpolishes in de kleurnummers 51 (plum) en 53 (marsala).

HEMA Long lasting nailpolish 51 review 1

HEMA Long lasting nailpolish 51 review 2

Long lasting nailpolish in 51 – Plum

Een Long lasting nailpolish kan niet anders dan een langhoudende nagellak zijn. De naam zegt het al. Enfin, ik was erg benieuwd of deze nagellak zijn naam eer aan zou doen. Wat ik gelijk zie, is dat dit een prachtige, diepe en donkere pruimkleur. Ik vind hem fantastisch! Helemaal herfstig en passend in het beeld van de collectie.

De nagellak brengt heel fijn aan en dekt in twee dunne laagjes. De dekking is enorm goed en de droogtijd is ook helemaal top. Ik hoef niet urenlang te wachten totdat ze droog zijn. Uitharden gaat vrij vlotjes en dan kun je weer van alles doen. De houdbaarheid is bij mij normaal. Ik vind dat hij de eerste dag helemaal kras- en chipvrij door de keuring heen komt, maar bij dag twee heb ik bij mijn rechterhand wel een kleine chip. Bij dag drie wordt het hoognodig tijd om de lak eraf te halen omdat ik het dan echt niet meer mooi vind.

HEMA Long lasting nailpolish 53 review 1 HEMA Long lasting nailpolish 53 review 2

Long lasting nailpolish 53 – Marsala

Natuurlijk is dit dezelfde nagellak als hierboven maar dan in de nieuwe herfstkleur Marsala. Dit is een hele mooie, donkere oudroze tint die erg goed in de ‘Kylie Jenner’-stijl past. Helemaal hot dus! Deze dekt ook in twee laagjes. HEMA Soft matt lipbalm 11 review 1 HEMA Soft matt lipbalm 11 review 2

Soft matt lipbalm in 11 – Marsala

In de ‘Add a little mystery’ collectie zit ook een Soft matt lipbalm in de – wederom nieuwe – trendkleur Marsala. Hij verzorgt je lippen, maar hij geeft ze ook een zacht en mat kleurtje.
HEMA Soft matt lipbalm 11 review swatch 3 HEMA Soft matt lipbalm 11 swatch review

Op mijn lippen pakt de Soft matt lipbalm heel goed uit. Hij dekt prima en heeft een fijne, matte finish. Toch voelt hij niet droog aan, maar juist heel soepel en verzorgend. Een heel fijn kleurtje!

Wat mij betreft zijn dit echte leuke aanraders voor het najaar. Het zijn goed gekozen kleuren die nu helemaal on trend zijn. En de prijs, die is lekker budget!

De ‘Add a little mystery’ collectie is nu te koop bij de HEMA. De Long lasting nailpolish kost €2,50 en de Soft matt lipbalm is €3,50.

Wat vind jij van de nieuwe trendkleur marsala?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.