De nieuwe Essie Surf’s Up nagellakcollectie

Home » De nieuwe Essie Surf’s Up nagellakcollectie

Essie Surf's Up nagellak review 1

Zin in zon, zee en strand? Dan weet ik zeker dat je deze drie kleurtjes op vakantie mee moet nemen! Essie heeft een zonnige collectie uitgebracht met vrolijke, zomerse kleuren die jouw nagels laten stralen. Ik review drie van de zes lakjes uit de Essie Surf’s Up collectie!

Essie Surf's Up nagellak review 2

Essie Surf's Up nagellak review 3

Essie Surf’s Up

Dit seizoen laat Essie je een echte beach babe voelen, want met deze zomerse tinten – geïnspireerd op het zomerse plezier – heb je de groove te pakken. De in totaal zes kleuren uit deze collectie, hebben allemaal een gel finish en geven je nagels een chique uistraling.

Ik ontving de lavendelblauwe Pret-a-Surfer, de limoenkleurige Chillato en de koraalrode Sunset Sneaks. Daarnaast zijn er nog drie kleuren uit deze collectie en dat zijn de witte Private weekend, de perzikkleurige Peach Side Babe en de lichtblauwe Saltwater Happy.

Let’s swatch these beauty’s!

Essie Surf's Up Chillato nagellak review 1

Essie Surf's Up Chillato nagellak review 3

Chillato is een kleur die je niet zo vaak tegenkomt. Het is een kleur die tussen pastelgeel en limoengroen inzit. Echt waar, alsof deze twee kleuren een liefdesbaby hebben gekregen. En het is een schatje! Ook het kwastje is helemaal prima. Hij oogt vrij dik, maar dit werkt juist heel erg prettig. In drie stroken kun je zo je nagels lakken. Handig!
Essie Surf's Up Chillato nagellak review 2

Chillato dekt in twee laagjes. De finish is gelachtig en creamy. Just how I like it!
Essie Surf's Up Pret-a-surfer nagellak review 1 Essie Surf's Up Pret-a-surfer nagellak review 2

Pret-a-Surfer is een diepe, hemelsblauwe kleur. Ook zie ik er een kleine touch lavendel in zitten. Een mooie kleur, die heel goed bij de heldere lucht in de zomer past. En weet je wat fijn is? Hij dekt in één laagje! Natuurlijk zou je nog een tweede laagje aan kunnen brengen voor de houdbaarheid, maar hierboven zie je dus één laagje. Essie Surf's Up Sunset Sneaks nagellak review 1 Essie Surf's Up Sunset Sneaks nagellak review 2

Sunset Sneaks is een koraalrode kleur die de warmte van de ondergaande zon weergeeft. Een prachtige kleur als je het mij vraagt! Ik ben dol op dit soort tinten en weet zeker dat dit een favoriet gaat worden. Deze kleur kan gewoon altijd!

Essie Surf's Up nagellak review 4

Chillato – Pret-a-Surfer – Sunset Sneaks

Conclusie

De Essie Surf’s Up collectie is ontzettend zomers. Het bevat allemaal vrolijke, zomerse tinten die een nautische vibe hebben. Je hoeft alleen nog maar je strandhoed en slippers te pakken en kan zo met de boot het water op.

De kleuenr lijken op het eerste gezicht misschien niet de meest spannende, maar ik moet zeggen dat ik heel erg verrast ben door de frisse kleur van Chillato en de warme gloed die Sunset Sneaks geeft. De kwaliteit is top en je hoeft hoogstens twee laagjes aan te brengen voor een dekkend resultaat. De finish is gelly en creamy. Mijn favoriete finish!

De Essie Surf’s Up collecije is vanaf nu o.a. te koop bij Etos voor €9,99 per stuk.

Wat vind jij van de Essie Surf’s Up collectie? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.