Barry M Natural Glow palette & Nail Paint Silk Blossom

Home » Barry M Natural Glow palette & Nail Paint Silk Blossom

Barry M Natural Glow palette nail paint silk blossom review 3

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het cosmeticamerk Barry M. Ik had er nog nooit van gehoord en het was destijds ook niet te koop in Nederland. Een nagellakje was het eerste product wat ik van dit merk kocht en nu mag ik twee nieuwe Barry M items aan mijn make-upcollectie toevoegen! Ik review het Natural Glow palette en een Nail Paint Silk nagellak, die een silky finish moet geven.

Barry M Natural Glow palette nail paint silk blossom review 1

Barry M

Barry M is van oorsprong een Engels merk en opgericht door Barry Mero in 1982. Het merk staat vooral bekend om haar grote assortiment aan kleurrijke, diervriendelijke, on trend producten en biedt kwaliteit tegen een fijn prijsje. Helaas is het merk niet in de Nederlandse winkels te koop, maar wel via een paar webshops. Online shoppen is dus wel mogelijk gelukkig.

Barry M Natural Glow palette review 4

Natural Glow Palette – €9,49

Het Natural Glow palette is gemaakt om je gezicht een natuurlijke glow te geven. Er zitten zes verschillende, zachte tinten in voor je ogen en een pastelroze blush voor je wangen. Extra leuk vind ik de kartonnen verpakking, die het toch een hele leuke uitstraling geeft, samen met de rosékleurige letters die op de voorkant prijken. Misschien niet heel handig voor onderweg, want beschadigingen liggen zeker op de loer met dit soort verpakkingen.

Barry M Natural Glow palette review 1

In het doosje zitten twee applicators die je zou kunnen gebruiken als je net met make-up begint. Zelf gebruik ik dit soort dingen al heel wat jaartjes niet meer omdat ik ze simpelweg niet prettig vind werken met het aanbrengen en blenden van oogschaduw. De kleuren hebben geen namen, dus ik zal ze straks gewoon even beschrijven :).

Barry M Natural Glow palette review 3 Barry M Natural Glow palette review 2 Barry M Natural Glow palette review 5

Het palette is handzaam, maar ook niet te klein. Precies goed!Barry M Natural Glow palette review swatch 1

Hier zie je de zes kleuren oogschaduw, gevolgd door een dikkere swatch van de pastelroze blush.

Oogschaduws (van links naar rechts):

1. Een shimmery, zachtroze kleur

2. Een spierwitte, matte kleur

3. Een lichtbruine, matte kleur

4. Een shimmery, donkergrijze/zilver kleur

5. Een shimmery, middenbruine kleur

6. Een donkerbruine, shimmery kleur met gouden ondertoon

Blush:

Pastelroze, koele kleur met een lichte glansBarry M Natural Glow palette review swatch 2

De pigmentatie is prima, niet denderend, want daarvoor zou het zeker wat sterker mogen. Toch is het wel  geschikt om een mooie, naturelle look mee te maken. Als je niet van al te felle kleuren houdt en op zoek bent naar een make-uplook voor naar school of werk, vind ik hem zeker geschikt. De blush is mooi, zeker omdat hij een frisse blos aan je wangen geeft. Bij een lichte huid zal hij beter uitpakken denk ik, maar ook bij mijn huidstint geeft hij een mooie glow!

Barry M nail paint silk Blossom nagellak review 1

Nail Paint Silk Blossom – €5,29

Toen ik dit nagellakje ontving, was ik razend benieuwd naar het resultaat op mijn nagels. Want lieve meiden, dit lakje heeft een silky finish! De Nail Paint Silk nagellak heeft een matte, zijdeachtige finish die je een luxueus gevoel zou moeten geven. En ook leuk; deze lakjes zijn in hele lieve, pastelkleurtjes te koop. Love!

Barry M nail paint silk Blossom nagellak review 2

Barry M nail paint silk Blossom nagellak review swatch 1

Barry M nail paint silk Blossom nagellak review swatch 2

De kleur Blossom is een zachte, pastelroze kleur en dekt in twee laagjes. Hier op de foto zie ik dat je een beetje mijn witte nageltips er doorheen ziet, maar in het echt zie je daar niets van. Wel is het even oppassen met deukjes in je nagels, die worden door de silky finish wel benadrukt. De lak blijft twee volle dagen echt heel mooi zitten, maar daarna zie ik hem hier en daar toch wat chippen en haal ik hem eraf. Een mooi lakje, dat zeker!

Barry M Natural Glow palette nail paint silk blossom review 2

Conclusie

Het is enorm leuk om weer eens met Barry M producten kennis te maken! Ik vind zowel het Natural Glow Palette en de Nail Paint Silk nagellak erg mooi en heel draagbaar. De pigmentatie van de oogschaduws is prima, zeker geschikt voor een make-uplook voor overdag. De nagellak heeft me qua finish positief verrast! Ik vind zo’n matte, silky finish erg mooi en je nagels voelen ontzettend zacht aan. Hij blijft ongeveer twee dagen goed zitten zonder dat hij gaat chippen.

Barry M is onder andere te koop bij Beauty4sale.

Heb jij al eens iets geprobeerd van Barry M? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.