ARTDECO Art couture nail lacquer 797

Home » ARTDECO Art couture nail lacquer 797

Artdeco art couture nail lacquer 797 review 1

Art deco, is dat niet een kunststroming? Natuurlijk, maar ARTDECO is ook een cosmeticamerk. Dit creatieve merk is misschien nog niet zo heel bekend hier in Nederland, maar in Duitsland is het een high-end merk dat erg populair is. Op de persdag van een PR-bureau maakte ik voor het eerst kennis met dit merk. Ontzettend leuk, want ik vind het heerlijk om nieuwe cosmetica te ontdekken. Ik kreeg een lakje mee en was zeer benieuwd hoe hij mij zou bevallen!

Artdeco art couture nail lacquer 797 review 2

ARTDECO Art Couture Nail Lacquer

Art Couture Nail Lacquer is zoals ARTDECO het zelf noemt, een high-tech nagellak in een modern flesje. De kleur van de nagellak is intens doordat de inhoud hoog gepigmenteerd is. Hier houden wij van toch? De gelbasis zorgt voor een korte droogperiode en gegarandeerd een rijke kleuring die heel de nagel dekt. De textuur wordt versterkt door middel van een nieuwe UV-absorbeerder, die de nagellak beschermd van vervagen. Handig! Daarnaast verzorgen ingrediënten zoals Amino-Peptide, Panthenol, Vitamine A, C en E en Phycocorail ervoor dat de structuur van je nagels verzorgt blijft.

De kleur die ik ontving is 797, niet heel origineel, wel makkelijk te onthouden. Ik kan de kleur het beste omschrijven als een warme, modderbruine tint. Normaal gesproken ben ik niet zo van de donkere kleurtjes nagellak, maar deze vind ik geweldig mooi!

Artdeco art couture nail lacquer 797 review 3

Verpakking

De Art Couture Nail Lacquer vind ik een mooie, minimalistische uitstraling hebben. Het potje is van glas en er zit een zwarte, vierkante dop op. Wil je je nagels lakken, dan haal je de grote dop eraf en komt er nog een dop tevoorschijn waar je je nagels een stuk fijner mee kunt lakken. Ik krijg hierdoor meer grip en kan ik preciezer mijn nagels lakken. Het kwastje bestaat uit 300 high-quality Tynex vezels, die ervoor zorgen dat je perfect gelakte nagels kunt creëren. Voor mij werk dit perfect!

Artdeco art couture nail lacquer 797 review swatch 4

Het resultaat

Het aanbrengen gaat makkelijk en fijn, maar ook de dekking is helemaal prima! Met 1 laagje dekt hij al behoorlijk, maar voor een intens effect zou ik toch een tweede laagje aanbrengen. De finish is glossy, glanzend en goed dekkend. Ik hou hiervan! De houdbaarheid is bij mij persoonlijk niet zo goed, ik heb momenteel zwakke nagels en na twee dagen had ik al wat chips. Ik vermoed dat dit bij sterke nagels een stuk langer is!

De nagellak is verkrijgbaar in nog 36 andere kleuren zodat je je favoriete kleur uit kan kiezen. Het kleurenpalet varieert van zomers oranje, klassiek rood, knal roze, koel aqua tot aan de zachte aardetinten.

De ARTDECO Art Couture Nail Lacquer is te koop voor €8,95 bij parfumerie Douglas.

Heb jij al iets van het merk ARTDECO? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.