De nieuwe OPI New Orleans nagellakcollectie

Home » De nieuwe OPI New Orleans nagellakcollectie

OPI New Orleans nagellak collectie review 4

Lente, komt u maar! Hier komt namelijk de nieuwe OPI nagellakcollectie van het voorjaar aan. Dit keer is de collectie geïnspireerd op de kleurrijke stad New Orleans, die in totaal twaalf tinten bevat. Ze doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen. Laat je je meeslepen?

OPI New Orleans 12 shades nail polish

OPI New Orleans

“OPI viert de spirit van de kleurrijke stad New Orleans met de voorjaarscollectie nagellak voor 2016. Om een frisse kijk op het leven te houden, moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, verlies jezelf in je favoriete muziek, of dans de sterren van de hemel… waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat allemaal te doen is New Orleans.

Of je nu geraakt wordt door de diversiteit aan cultuur, het heerlijke eten, de levendige muziek, of de energieke levensstijl, het zijn New Orleans’ ontembare geest en het gevoel van gemeenschap die echt inspireren.

Als je de kans nog niet hebt gehad om te genieten van The Big Easy, zet New Orleans dan nu op je bucket list! In de tussentijd nodigt OPI je uit om de tijd te nemen om lekker te ontstressen en te genieten van de levendige kleuren van de New Orleans Collection.”

De collectie bevat twaalf kleuren, waarvan ik er in dit artikel vijf review.

OPI New Orleans nagellak collectie review 2 OPI New Orleans nagellak collectie review 1

OPI New Orleans nagellak collectie review 5

De vijf kleuren die ik in dit artikel review zijn (van links naar rechts) Let Me Bayou a Drink, Suzi Nails New Orleans, She’s a Bad Muffuletta!, Take a Right on Bourbon en Rich Girls & Po-Boys. Een frisse en vrolijke collectie!OPI New Orleans nagellak collectie review 6

Het kwastje vind ik echt een pluspunt bij OPI nagellakjes. Ze lakken zo ontzettend fijn! Hierdoor zien mijn nagels er gewoon een stuk mooier uit en is lakken echt een makkie. Laten we de kleurtjes bekijken!

OPI New Orleans nagellak Let me bayou a drink review 1

Let Me Bayou a Drink is een hele mooie nudekleur. Hij is heel zachtroze en lieflijk. Een mooie lichte tint, voor naturelle nagels.

OPI New Orleans nagellak Let me bayou a drink review 2

Let Me Bayou a Drink, twee laagjes. Hij dekt niet volledig, maar is meer bedoeld als een zacht kleurtje. OPI New Orleans nagellak Rich girls & Po-boys review 1

Rich Girls & Po-Boys is een blauwe kleur. Geen shimmers, gewoon een creamy finish.

OPI New Orleans nagellak Rich girls & Po-boys review 2

Rich Girls & Po-Boys dekt in twee laagjes.
OPI New Orleans nagellak She's a bad Muffuletta review 1

She’s a Bad Muffuletta! is een rode kleur met een hintje koraal er doorheen. Heel erg mooi!

OPI New Orleans nagellak She's a bad Muffuletta review 2

She’s a Bad Muffuletta! dekt in twee laagjes. OPI New Orleans nagellak Suzi Nails New Orleans review 1

Suzi Nails New Orleans is een Barbieroze kleur. Deze brengt als enige van de vijf kleuren wat stroperig aan. Ik vind hem daarom wat lastiger aan te brengen.OPI New Orleans nagellak Suzi Nails New Orleans review 2

Suzi Nails New Orleans dekt in twee laagjes. OPI New Orleans nagellak Take a right on bourbon review 1

Take a Right on Bourbon is een zilverkleurgie nagellak met een metallic finish. Er zit ook een hintje goud doorheen. Je zou hem haast witgoud kunnen noemen!OPI New Orleans nagellak Take a right on bourbon review 2

Take a Right on Bourbon dekt in twee laagjes, maar als je heel goed kijkt, schijnen mijn nagels er op de foto nog een heel klein beetje doorheen. In het echt is dit eigenlijk niet te zien.

OPI New Orleans

En alle kleuren nog even op een rijtje!

OPI New Orleans nagellak collectie review 3

De OPI New Orleans nagellakcollectie vind ik een mooie toevoeging voor de lente die eraan komt. Er zitten verschillende kleuren tussen en maken mij helemaal vrolijk. Mijn favorieten van deze vijf kleuren zijn de nuderoze Let Me Bayou a Drink en de koraalrode She’s a Bad Muffuletta! . De lakjes lakken heel prettig en de houdbaarheid is zo’n drie dagen bij mij. Helemaal prima!

De OPI New Orleans nagellakcollectie is nu te koop (15ml) en kost per stuk €14,95. De miniset met vier New Orleans tinten (3.75ml) is te koop voor €22,95.

Welke OPI New Orleans kleur is jouw favoriet? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.