Wist je dat Zooey & Scarlett kunnen zingen?

Home » Wist je dat Zooey & Scarlett kunnen zingen?

Zoey & Scarlett-001

Ik ben een grote film- en muziekfanaat en heb zo mijn favorieten. Nu ben ik gek op Zooey Dechanel en Scarlett Johansson, ik heb bewondering voor ze hoe ze zich kunnen onderscheiden in de grote zee der actrice-vissen. Ze hebben iets anders dan anders en ik vind ze erg artistiek. Geen wonder dus dat ze niet alleen acteren, maar ook muziek maken! Wist je dat wel? Luister je mee naar hun muziek?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XCx5sOj7SlA]

Scarlett Johansson ken je natuurlijk als actrice uit films zoals The Nannie Diaries, The Prestige en He’s not that into you. In 2008 bracht ze haar eerste cd Anywhere I Lay My Head uit met covers van Tom Waits. Het nummer wat je hierboven ziet (en hoort) heet Relator en is afkomstig uit 2009 van het album Break Up en komt van een album die ze samen met Pete Yorn heeft gemaakt. Je moet er van houden en ik snap dat sommige mensen het misschien niet ‘poppy’ genoeg vinden, maar ik vind de muziek van haar erg leuk! Je kunt haar muziekgenre het beste omschrijven als folk/pop/alternative. Luister en oordeel zelf zou ik zeggen!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pZ3cTwI9bIw]

Zooey Deschanel is nu vooral bekend door haar rol als Jessica ‘Jess’ Day in New Girl. Ook heeft ze gespeeld in films als 500 Days of Summer en Our Idiot Brother. Daarnaast zingt ze dus en dat doet ze in de formatie She & Him. Mij doet het denken aan muziek uit de jaren ’50, maar het wordt vooral omschreven als indie pop/indie folk/alternative country. De clips die Zooey bij haar nummers maakt, zijn heel verhalend. Het zijn haast kleine filmpjes. Allright, genoeg gekletst! Luisteren maar naar She & Him met In the Sun.

Wist jij dat Scarlett Johansson en Zooey Deschanel ook muziek maakten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.