Moederdag | Ik kreeg ontbijt op bed en lieve cadeaus

Home » Moederdag | Ik kreeg ontbijt op bed en lieve cadeaus

Moederdag ontbijt op bed

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het vandaag Moederdag is. Ik werd deze ochtend dan ook heerlijk verrast met een ontbijtje op bed en zelfgemaakte cadeaus. Niets leukers dan dat! De dag begon ontzettend fijn met knuffelen op het ‘grote’ bed. Winne die op het bed klom met zijn schattige beentjes en Jade die honderduit praat over haar gemaakte cadeau.

Moederdag cadeau Winne 2

Als eerste werd ik verrast met een cadeautje van Winne. Hij heeft op de peutergroep een notitieblok gemaakt met een klein kikkertje erop. Ontzettend lief!

Moederdag cadeau Winne

Natuurlijk hebben ze hem een handje geholpen, maar het verven heeft hij helemaal zelf gedaan met paars, goud en geel. Ik vind het prachtig!

Moederdag cadeau Jade

Jade kwam met een zware cadeautas aanzetten waarin een glazen pot zat waar ze mij en haarzelf op had geverfd. Het doekje er boven op heeft ze ook zelf versierd en er zat een mooie kaart bij (ook vol met bloemen en glitters, haha). In de pot zat bloem en suiker om samen koekjes mee te maken. Super lief!

Moederdag betekent voor mij samen zijn in de ochtend en zelfgemaakte cadeautjes van mijn lieverds. Ze hoeven echt niets te kopen, maar wat is het toch leuk om die geknutselde dingen te krijgen. Het is met liefde gemaakt en dat voel je :).

Etos waterpistool

Verder gaan we er vandaag gewoon een zomerse dag van maken. Van Etos kreeg ik dit leuke waterpistool en hij is goed gekeurd! Het badje is nu aan het vollopen en straks plonzen de kids erin. Lekker relaxen en van het zonnetje genieten, dat is het plan!  

Doe jij aan Moederdag? Ben je zelf mama of ga je iets bijzonders voor je moeder doen?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.