Review | Pupa Vamp! definition mascara

Home » Review | Pupa Vamp! definition mascara

Mascara is in mijn leven onmisbaar. Echt waar, als ik één product mag kiezen waar ik de rest van mijn leven mee zou moeten doen qua make-up, dan kies ik daarvoor (okee, en stiekem ook een likje concealer). De nieuwe Pupa Vamp! definition mascara zou je wimpers maximaal volume geven, dus ik ging de test aan!

Pupa Vamp! definition mascara

Deze mascara belooft perfect aan iedere wimper te hechten dankzij de zachte en gladde textuur. De Vamp! Mascara Definition creëert een maximaal resultaat in slechts één applicatie.

“De buitengewone volume van de wimpers is met deze mascara niet langer meer een illusie.”

Ook fijn om te weten; Pupa is dierproefvrij en wordt daarom ook niet verkocht in China. Hoera voor Pupa! Nou, geef mij deze mascara maar hoor. Ik ben een fan van volle, lange wimpers die veel volume bevatten. Mijn ogen moeten knallen!

De verpakking

De verpakking is echt dik in orde. Hij glimt lekker door de zilveren kleur en met rode en zwarte letters is de naam van de mascara erop gedrukt. Hij ziet er luxe uit! De mascaradop ligt fijn in de hand en je kunt hierdoor goed je mascara aanbrengen. 

De borstel is gemaakt van plastic (siliconen?) haartjes en dit is ook gelijk mijn favoriete borsteltje. Mijn ervaring hiermee is dat wimpers goed gesepareerd worden en daardoor geen dikke klonters of spinnenpootjes ontstaan.

Conclusie

En ja, ik kan niet anders zeggen dan dat deze mascara zijn beloftes waarmaakt. Mijn wimpers zijn lang en goed gesepareerd. De zwarte kleur is goed gepigmenteerd en daardoor komen mijn ogen goed naar voren. Ik vind het volume-effect redelijk, maar de lengte is echt legendarisch!

Daarnaast blijft de Pupa Milano de hele dag zitten en ook mijn wimpers blijven in een mooie, krullende stand staan. Ik ben fan!

De Pupa Vamp! definition mascara is te koop voor €18,95 bij onder andere Etos en DA.

Heb jij al eens een mascara van Pupa geprobeerd? Wat vind je van de Pupa Vamp! definition mascara?

Liefs Liset

Dit artikel bevat een product die beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.