Paula’s Choice Endless Lash Mascara

Home » Paula’s Choice Endless Lash Mascara

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 1

Het liefste heb ik mijn wimpers lang, vol en lekker zwart. Zeker als je haast hebt in de vroege ochtend, dan kan een goede lik mascara bij mij echt niet overgeslagen worden. Je oogopslag wordt er in één ogenblik sterker en krachtiger van, dat ik er helemaal niet meer zonder kan. Vandaag review ik de Paula’s Choice Endless Lash mascara. Zou deze mij kunnen geven wat ik nodig heb?

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 2

Paula’s Choice

Paula’s Choice is vooral bekend om haar bewuste verzorgingsproducten. Het doel van dit merk is dat je de allerbeste verzorging voor je huid vindt. Iets wat ik heel fijn vind, want bewust met je huid omgaan is heel belangrijk voor de conditie waar het zich in bevindt. Gelukkig heeft Paula’s Choice ook een mooie make-uplijn, waarvan ik eerder al een prachtig blush palette en een foundation van reviewde.

Endless Lash Mascara

De nieuwe mascara van Paula’s Choice is de Endless Lash Mascara. Deze moet zorgen voor volumineuze, lange en dramatische wimpers. Wie wil dit nu niet? De mascara is wimperverlengend en intensiveert en definieert je wimpers. Het borsteltje is zacht en je kunt je wimpers hiermee goed bereiken. Daarnaast zorgt het voor een maximale lengte zonder klontjes. Hiiihaa! Dat moet we hebben! Het borsteltje belooft met meerdere laagjes voor een maximale lengte te zorgen en hij klontert niet. We gaan het beleven.

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 3

Het borsteltje is zoals je van ‘vroeger’ gewend bent. Geen siliconen haartjes, maar de ouderwetse real deal. De bovenkant van het borsteltje loopt ietwat in een punt af en dat zorgt ervoor dat ik mijn binnenste wimperhaartjes goed kan bereiken. Handig hoor!

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 9

Natuurlijk ben je hartstikke benieuwd naar het resultaat. Zou ik ook wezen. Links zie je mijn ‘blote’ wimpers en rechts heb ik de Endless Lash Mascara aangebracht.

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 10

Links draag ik geen mascara, op de rechter foto draag ik de Paula’s Choice Endless Lash Mascara. Ik vind dat mijn wimpers qua lengte er enorm op vooruit gaan. Ze worden lekker zwart en de puntjes van mijn wimpers zijn goed zichtbaar. Qua volume doet hij niet zo veel heb ik het idee (ik heb daar betere van gezien), maar die lengte is echt heel mooi! En ook fijn: hij klontert niet. Ik heb totaal geen last van spinnenpoten.

Paula's Choice skincare endless lash mascara review 8

Vooral van veraf kun je het effect goed zien. Mijn wimpers zijn echt verlengt en ik vind dat een mooi effect geven. Qua volume doet hij niet zoveel voor me, dat is jammer. Verder ben ik blij dat hij mijn wimpers goed zwart maakt, want dat is echt een must wat mij betreft!

De Paula’s Choice Endless Lash Mascara kost €17,90 en is te koop via www.paulaschoice.nl en bij geselecteerde professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten.

Wat is jouw beste mascara voor volle en lange wimpers?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.