MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara

Home » MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara

MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 1

“Zou dit hem dan zijn?”. Dit is telkens mijn vraag als ik weer eens een nieuwe mascara ga uittesten. Soms worden beloftes goed waargemaakt, maar soms slaan ze ook echt de plank mis. Ik ontving de nieuwe MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara en was hier ontzettend nieuwsgierig naar. Hij bevat avocado-olie om je wimpers te voeden, maar ook om de wimpergroei te stimuleren. Klinkt dat interessant? Hell yeah!

MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 2 MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 3

De MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara ziet er leuk uit. Ik vind hem catchy en er aantrekkelijk uitzien. Ja, zo zie ik een mascara graag! De letters prijken duidelijk, maar op een basic manier de mascarahuls. De groene, haast glanzend metallic dop maakt hem extra tof.

Dat een mascara volume belooft, je wimpers voedt, maar ook nog eens de groei van je wimpers stimuleert, vind ik goed en origineel bedacht. Ik had enorm veel zin om hem te proberen!MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 4 MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 5

Het borsteltje is niet helemaal zoals ik misschien verwacht had. Mijn voorkeur ligt normaal gesproken toch echt bij van die plastic of siliconen borsteltjes zodat ik zeker weet dat mijn wimpers goed gesepareerd worden. Dit lijkt haast een gewoon mascaraborsteltje te zijn, maar werkt in de praktijk heerlijk! Ik vind hem precies goed. Hij separeert prima en geeft geen rare klontjes of dat je ineens de halve tube aan het borsteltje hebt hangen. Nee – niets van dat alles – hij is fijn!

MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 6-2

Maar nu nog het resultaat op mijn wimpers! Hierboven zie je mijn natuurlijke wimpers. Ze zijn zwart van kleur, maar de uiteindes kunnen absoluut dieper van kleur en mijn wimpers mogen wat voller. Tenmiste, daar gaat mijn voorkeur naar uit. MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 7-2

Dit zijn mijn wimpers met de MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara.

MUA Eye define Nourish & Care volume mascara review 8

Bij deze full face foto kun je goed zien dat mijn wimpers echt behoorlijk wat lengte er bij hebben gekregen. Bij een open blik reiken mijn wimpers haast tot mijn wenkbrauwen. Qua volume zou hij nog een tandje extra bij mogen zetten, maar ik vind hem absoluut niet verkeerd. Ik vind dit een fijne, zachte (mijn wimpers worden niet knoeperhard) mascara die goed diepzwart van kleur is en mijn wimpers een lengteboost geven. Ik draag deze mascara nu de hele week en ik ben er heel tevreden over.

Of hij mijn wimpers echt langer gaat maken op lange termijn, dat ga ik nog ondervinden. Mijn mening daarover ga je terugvinden via mijn blog, Instagram of Facebook. Volg je me daar al?

De MUA Eye Define Nourish & Care Volume mascara kost €5,49 en is te koop bij Kruidvat. Daarmee vind ik hem heel betaalbaar en een fijne prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Wat is jouw all-time favoriete budgetmascara?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.