GOSH Crazy Volume mascara

Home » GOSH Crazy Volume mascara

GOSH Crazy volume mascara 2

“Mascara, je doet wat me!”. Ik kan wel stellig zeggen dat ik werkelijk waar niet zonder mascara kan. Een lik van dit wondermake-upje maakt mijn blik een stuk wakkerder en daar word ik blij van. De ene mascara is de andere niet en ik heb dan ook zo mijn voorkeuren welke mascara ik het liefste gebruik. Waar ik meestal op let is of hij voldoende volume geeft. En laat de nieuwe GOSH Crazy Volume Mascara daar nou net voor moeten zorgen! Ik testte het uit.

GOSH Crazy volume mascara 4

Dit seizoen breidt GOSH haar collectie uit met o.a. twee nieuwe mascara’s. Zag je afgelopen weekend mijn mega review over de GOSH Velvet Touch lipsticks, nu test ik de GOSH Crazy Volume Mascara.

De Crazy Volume Mascara geeft je wimpers een mega volume boost en heeft een unieke mega fiber brush die dramatische volume en extreme lengte geeft in één enkele beweging. Zonder klontjes zorgt de Crazy Volume Mascara voor een smudgeproof, gedefinieerde look die uur na uur blijft zitten. En hij is ook nog eens parfum- en parabenenvrij. Dit belooft veel goeds!

GOSH Crazy volume mascara 5

De kleur van de mascara is zwart. En goed zwart! Het borsteltje is gemaakt van fiber plastic, waardoor hij je wimperhaartjes goed kan separeren en zwart kan maken.

GOSH Crazy Volume mascara borsteltje Collage GOSH Crazy volume mascara 6

Het borsteltje is niet compleet rond, maar een beetje plat met aan de zijkanten wat meer uitstekende haartjes. Deze haartjes gebruik ik dan ook om mijn wimpers mee te kleuren. Ik vind dat dit prima werkt! Ook voor de onderste wimperhaartjes is hij geschikt. Ik maak altijd zigzaggende bewegingen bij het aanbrengen van mascara en zonder al te veel moeite worden ze mooi zwart gekleurd.

GOSH Crazy volume mascara 1

Het volume effect is ook helemaal in orde. Ik vind dat de GOSH Volume Mascara zowel lengte als volume geeft. En dan met name volume! Ik ben heel tevreden. GOSH Crazy volume mascara 7

Met een volledige mak-uplook.

GOSH Crazy volume mascara 3

De GOSH Crazy Volume Mascara behoort momenteel echt tot mijn favoriete mascara die ik dagelijks gebruik.  Hij heeft een leuke roze huls, is makkelijk in gebruik en doet gewoon wat hij belooft. En ook niet onbelangrijk; de mascara blijft de hele dag op zijn plek. Wil je volume en lengte? Dan ben je met deze mascara zeker aan het goede adres. Ik ben een ongelooflijk grote fan!

De GOSH Crazy Volume Mascara is voor €11,49 te koop bij Kruidvat.

Heb jij de GOSH Crazy Volume Mascara al geprobeerd? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.