Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Home » Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 2

Als ik maar één make-upproduct mocht gebruiken voor de rest van mijn leven, dan zou ik absoluut voor mascara gaan (en okee, ook voor concealer). Wat een likje van dat goedje toch wel niet doet voor mijn ogen, dat is echt ongelooflijk. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar dé mascara die mijn wimpers het meeste volume en lengte geeft. Afgelopen week bracht Clinique de nieuwe Chubby Lash Fattening Mascara uit die voor dikke en volle wimpers zou moeten zorgen. Ik testte hem uit!

Clinique Chubby Lash Fattening mascara colors

Chubby Lash Fattening Mascara – €20,60 (10ml)

Clinique introduceert de nieuwe Clinique Chubby Lash Fattening Mascara die met een paar streken van de oversized borstel volle, dikke en weergaloze wimpers maakt. In een oogwenk zou je opvallend volle en weelderige wimpers kunnen creëren. De mascara legt laagjes op je wimpers om zo dunne, fijne wimperhaartjes om te toveren in volle, niet-te-missen wimpers zonder de haartjes te verzwaren.

Daarnaast heeft Clinique ook gedacht aan de kleurrijke types onder ons en zijn er – naast de zwarte Jumbo Jet – ook nog eens drie kleuren om je wimpers een opvallend tintje te geven: Two Ton Teal (groen), Massive Midnight (blauw) en Portly Plum (paars).

Het fijne aan Clinique is dat zij goed onderzoek doen naar het voorkomen van allergische reacties in hun cosmetica. Clinique was jaren terug mijn eerste foundationmerk wat ik kocht omdat ik last heb van een gevoelige (eczeem)huid. Dit merk werd mij destijds geadviseerd omdat het heel erg op haar ingrediënten let en of het een allergische reactie uit kan lokken. Dat vind ik enorm fijn en een veilige basis om make-up te gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 1

Zelf ontving ik de kleur Jumbo Jet, een inktzwarte kleur die ik zelf het meeste zou gebruiken van de vier kleuren. Het is erg draagbaar en het zorgt ervoor dat je wimpers een mooie, intense kleur krijgen. Zelf ben ik ook wel benieuwd naar de paarse Portly Plum. Ik draag namelijk ook graag paarse oogschaduw en misschien zou dat ook wel een goede match zijn!

Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 3

Het borsteltje vind ik fijn, heel erg fijn! Geef mij maar van die siliconen borsteltjes, waardoor ik alle haartjes goed kan bereiken en ik niet met dikke klonters achterblijf. De mascara verdeelt hierdoor prettig en binnen no-time heb ik mijn wimpers gedaan. Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 4

De verpakking werkt verder ook prima. Naast dat het er gewoon erg goed uitziet door de zilveren dop en de dikke, zwarte huls, vind ik hem ook gewoon lekker in de hand liggen. Het steeltje is lang genoeg, de dop prettig dik, waardoor je een goede houvast hebt. Yes, I like it!Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 5

Hier draag ik de mascara op mijn wimpers. Het effect is mooi, vol en dik. Maar…ik heb ze wel eens voller gehad, dat moet ik wel eerlijk zeggen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en ik vind hem ook gewoon fijn aanbrengen. Mijn wimperhaartjes worden goed gesepareerd en ik heb geen last van klontjes of iets dergelijks. Het resultaat is mooi, maar zoals gezegd weet ik dat mijn wimpers nog voller kunnen :). Clinique Chubby lash mascara jumbo jet review 6

Ik ben tevreden met het resultaat en vind dit een fijne mascara voor iedere dag. Mijn wimpers zijn langer en voller en ik vind dat Jumbo Jet een mooie, diepe zwarte kleur is. Is dit de topper onder de volumemascara’s? Dat niet, maar ik ben zeker niet ontevreden met het resultaat.

De nieuwe Clinique Chubby Lash Fattening Mascara is te koop voor €20,60 via clinique.nl en bij alle Clinique verkooppunten zoals Ici Paris, Douglas en de betere parfumeries.

Wat vind jij van het effect van de Clinique Chubby Lash Fattening Mascara?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.