Christmas gift | Pupa Milano Red Queen kerstcollectie 2016

Home » Christmas gift | Pupa Milano Red Queen kerstcollectie 2016

Het is nu echt aftellen geblazen! Nog drie nachtjes slapen en dan kunnen we ons gaan optutten voor de kerstdagen. Heerlijk toch? Pupa Milano heeft hier een heel leuk setje voor samengesteld en zo kun jij met prachtige ogen en een leuke clutch bij het kerstdiner aanschuiven. Ik review twee producten uit de Red Queen kerstcollectie van Pupa Milano en laat je zien hoe de Vamp! volume mascara en Eyeliner pencil mij bevallen!

Het leuke aan deze limited edition set is dat hij helemaal gemaakt is voor het ultieme kerstgevoel. Rood is natuurlijk dé kleur om kerst mee te vieren en een goed stel opgemaakte ogen kunnen die avond behoorlijk intens maken. Het tasje is gemaakt van een fluweelachtige stof en bevat quilted kussentjes. Het geeft de clutch een klassieke uitstraling die door diverse leeftijden kan worden gedragen.

Multiplay Eye Pencil 09 Deep Black – €14,50 

Dit oogpotlood is multifunctioneel en is in maar liefst 25 kleuren te koop. Deze oogpotloden kunnen op verschillende manieren gebruikt worden; gewoon als kohlpotlood maar ook als eyeliner en met het uitvaag-sponsje aan de achterzijde kunt je ze ook als oogschaduw gebruiken. Een multitalent dus!

Het Eye Pencil is zacht en romig, maar ook goed gepigmenteerd. Hij laat zich perfect uitblenden waardoor je er ook prima een smokey eye mee kunt maken. Met het rubberen gedeelte aan de onderkant kun je strakke lijntjes vervagen voor een zachte uitstraling.

Vamp! Volume mascara in Extra Black – €18,50

De volume mascara van Pupa heb ik nog nooit geprobeerd, maar ik hoor er alleen maar lovende verhalen over. De verpakking ziet er sowieso heel goed uit en ik was dan ook erg benieuwd. Hij belooft volume te geven, je ogen extra te accentueren en mooi te laten krullen. Hij is in zes kleuren te koop, maar in deze set zit de kleur Extra black.

Hier draag ik op mijn bovenste ooglid de Deep Black Multiplay Eye Pencil. Hij geeft mijn oog net even dat extraatje waardoor hij meer opvalt. De mascara heb ik daarna aangebracht en geeft mijn ogen een sprekende blik. De mascara is overigens erg fijn in gebruik en klontert totaal niet. Hij separeert je wimpers mooi.

Van veraf zie je het effect misschien wel beter, of nou ja, wat het voor je gezicht doet. Ik krijg niet een super dik volume-effect, maar wel lange en volle wimpers. Ze blijven mooi natuurlijk, maar zonder dat dikke, neppe effect. Ik hou wel van deze mascara!

Als je de producten samen los zou aanschaffen ben je in totaal €33,- kwijt, maar in deze speciale kerstset (met clutch!) ben je €19,95 kwijt. Dat lijkt me een prima deal!

De Pupa Milano Red Queen Christmas mascara set is onder andere te koop in de webshop van Huidverzorging Mireille.

Wat is jouw favoriete product van Pupa Milano?

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.