Benefit Roller Lash mascara

Home » Benefit Roller Lash mascara

Benefit Roller lash mascara review 4

Een leven zonder een wimperkruller. Ik kon me het niet voorstellen! Toch waagt Benefit zich eraan en heeft dit sierlijke merk een mascara ontwikkeld die je wimpers een lift geeft èn krult zonder het gebruik van je oude, vertrouwde wimperkruller. Ik was natuurlijk razend benieuwd en testte uitgebreid de Benefit Roller Lash mascara.

Benefit Roller lash mascara review 1

Benefit Roller lash mascara review 2

Benefit Roller lash mascara review 3

Benefit Roller Lash mascara

De Benefit Roller Lash mascara is de nieuwste uitvinding van Benefit. Het is zo speciaal door de Hook ’n ‘roll brush die je wimpers een lift en een extreme krul geven. Het kammetje pakt alle haartjes, separeert ze en laat de krul tot wel 12 uur lang zitten. Dat zijn mooie beloftes! Toch was ik sceptisch, want ik heb eerder de Benefit They’re Real mascara gebruikt en daar was ik persoonlijk helemaal niet zo’n fan van. Toch trok deze vrolijke mascara mij door de mooie verpakking en de formule maakte mij nieuwsgierig.

Benefit Roller lash mascara review 4

Benefit Roller lash mascara review 5

Benefit Roller lash mascara review 6

Hoe gebruik je de mascara?

Natuurlijk is deze mascara niet helemaal zonder gebruiksaanwijzing. De manier waarop je het borsteltje gebruikt is wel degelijk anders dan je gewone mascara. Je ziet dat het borsteltje van siliconen gemaakt is, dus van stevig materiaal. Er zit een kromming in het borsteltje waardoor je met de bolle kant eerst je wimpers krult. Dus eerst ga je met een zigzaggende beweging met de bolle kant door je wimpers heen. Dit zorgt gelijk al voor een hele mooie krul in je wimpers! Daarna kun je met de holle kant je haartjes goed separeren en extra volume en lengte geven. Het werkt als een tierelier! Ik had dat niet verwacht!

Benefit Roller lash mascara review 1 swatch

Benefit Roller lash mascara review 2 swatch

Links zie je mijn oog zonder make-up en mascara en rechts (hèhè, duidelijk) met mascara. Je ziet hier goed dat de wimpers gelift en gekruld worden. Ik vind het een erg mooi en natuurlijk effect geven en het resultaat is duidelijk te zien. Ik ben blij! Daarnaast irriteert de mascara mijn ogen niet, gezien ik best vaak een mascara tegenkom waar mijn ogen van gaan prikken en hoofdpijn van krijg. Deze is goedgekeurd!

Benefit Roller lash mascara review 7

Conclusie

De Benefit Roller Lash mascara heeft mij ontzettend verrast. Ik had niet verwacht dat ik echt een mascara zou vinden die mijn wimpers prachtig zou krullen zonder het gebruik van een wimperkruller. Het is bizar, maar deze mascara werkt supergoed! Je moet de techniek even onder controle hebben, want de eerste keren lukte het niet helemaal goed, maar inmiddels is hij echt een favoriet geworden! Hij klontert niet, separeert je haartjes heel mooi, maakt ze goed zwart en de krul die hij geeft is prachtig! Ook geeft hij niet af, waardoor hij de hele dag mooi blijft zitten. Geen inkakmomentje voor je wimpers dus. Het is even een prijs die je ervoor betaald, maar als je op zoek bent naar een mascara die doet wat hij belooft, dan is dit je grote vriend!

De Benefit Roller Lash mascara is te koop voor €25,- bij Douglas en in hun webshop.

Gebruik jij altijd een wimperkruller? 

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.