The Bodyshop kerstmake-up | Eye Palette & Nail Sequins

Home » The Bodyshop kerstmake-up | Eye Palette & Nail Sequins

The Bodyshop eye palette Grooving Gold en Nail sequins gold nagellak review 1

Over anderhalve week is het alweer zover: de kerstvakantie begint! En om voor de feestdagen goed voorbereid te zijn en om er natuurlijk stralend uit te zien, laat ik je kennismaken met twee kerstproducten van The Bodyshop. Het prachtige Grooving Gold eye palette en de Nail Sequins Gold nagellak!

The Bodyshop eye palette Grooving Gold en Nail sequins gold nagellak review 2

De twee producten zijn helemaal in kerststijl verpakt. Het goud en zwart lijken samen net allemaal kleine kerstboomjes en geeft het geheel een feestelijke uitstraling. Het oogschaduwpalette is van karton, niet echt een duurzame oplossing bij veelvuldig gebruik, maar het geeft het wel iets schattigs. De Nail Sequins (nagellak) in Gold bevat een bom aan gouden glitters en maken mij blij!

The Bodyshop eye palette Grooving Gold review 1

Eye Palette Grooving Gold

Het Eye Palette bevat vier kleuren oogschaduw, die stuk voor stuk glitters en glans bevatten. Zo op het eerste gezicht ziet het palette er prachtig uit en spreekt het me vooral aan door de roze en paarse tinten die erin verwerkt zijn. Het goud kan voor een feestelijke touch zorgen. Het palette bevat ook nog eens een spiegeltje – handig voor onderweg – en heeft een schuin penseeltje en sponsapplicator om je oogschaduw aan te brengen.

Ik kies zelf niet zo gauw voor een schuine kwast om mijn oogschaduw mee aan te brengen (en overigens ook geen sponsapplicator), dus ik heb voor het gemak mijn eigen kwasten erbij gepakt. Op naar de swatches!The Bodyshop eye palette Grooving Gold en Nail sequins gold nagellak review 3

The Bodyshop eye palette Grooving Gold review swatches

Van links naar rechts zie je:

♥ Een glanzende, oudroze kleur

♥ Een diepe taupe, paarsachtige tint

♥ Een donkere, aubergine kleur neigend naar zwart, met rode en paarse glitters

♥ Een heldere geelgouden kleur

En mag ik even genieten van dit geweldige pigment? De kleuren zijn zo ontzettend mooi, zijn heel zacht en goed te blenden. Je hoeft maar even in de oogschaduw te dippen en je krijgt een indrukwekkend pigment te zien. Heel goed gedaan The Bodyshop!

The Bodyshop eye palette Grooving Gold review make-uplook 2

The Bodyshop eye palette Grooving Gold review make-uplook 3 1

Voor deze smokey ooglook gebruikte ik alle vier de kleuren. In de binnenste ooghoek heb ik de geelgouden oogschaduw aangebracht en de zachte roze kleur depte ik op mijn bewegend ooglid. De aubergine, bijna zwarte tint bracht ik in mijn buitenste ooghoek aan en in de arcadeboog zette ik de taupekleur. Onder mijn oog bracht ik wederom de aubergine en oudroze kleur aan.The Bodyshop eye palette Grooving Gold review make-uplook 1The Bodyshop Nail sequins gold nagellak review 1 The Bodyshop Nail sequins gold nagellak review 2

Nail Sequins Gold

De naam zegt het al, een heleboel gouden glitters! Maar niet alleen dat, er zitten ook nog eens zwarte glitters bij. Het flesje is ontzettend goed gevuld met glitters, waardoor hij waarschijnlijk ook een goed resultaat zal boeken. Deze nagellak is perfect als topper over je gekleurde nagels en kan daardoor steeds een ander effect teweegbrengen. The Bodyshop Nail sequins gold nagellak review swatch

De Nail Sequins zijn heel fijn in het lakken. Het kwastje is perfect en de hoeveelheid glitters die er vanaf komt is echt waanzinnig! Met één laagje heb je al een hele fijne hoeveelheid glitters te pakken, moet je nagaan als je dit zou opbouwen tot twee of zelfs drie laagjes, dan heb je echt een glitterbom op je nagels. Heel erg mooi en hierdoor blijft je gekleurde lak ook nog eens veel beter zitten.

Ik ben enorm enthousiast over deze twee items. Het Eye Palette Grooving Gold is heel goed gepigmenteerd en is fijn om mee te werken. De Nail Sequins Gold geven je nagels gelijk een feestelijk effect en is met heel veel kleuren nagellak te combineren. Dit is een gouden combinatie!

Het Eye Palette Grooving Gold kost €25,- en de Nails Sequins Gold is €6,-. Deze producten zijn nu tijdelijk te koop bij The Bodyshop. Wees er dus snel bij als je hier iets van wilt scoren!

Wil jij iets aanschaffen uit The Bodyshop kerstcollectie?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.