Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek color

Home » Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek color

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 3

Highlighting, strobing, illuminating…allemaal mooie woorden voor dat prachtige, glanzende en glowy effect voor op je gezicht. Je kunt het haast niet gemist hebben, want glanzen is hot! Natuurlijk wel op de juiste manier, want je wilt er niet uitzien alsof je een uur in de sportschool hebt staan zweten. Nee, we gaan voor die mooie gloed die je van binnenuit laat stralen. En laat Smashbox daar nu de perfecte Blendable Lip & Cheek Color voor hebben uitgevonden!

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 1

Smashbox is een merk dat steeds bekender wordt in Nederland. Het is nu zo’n twee jaar te koop in ons landje en het heeft mijn hart gestolen sinds de eerste keer dat ik er kennis mee maakte. Het was liefde op het eerste gezicht!

Gelukkig blijft Smashbox zich vernieuwen en kan ik opnieuw aan de slag met een innovatief product: de Blendable Lip & Cheek Color. Dit nieuwe product is geïnspireerd op het magische licht in L.A. Hiermee wordt het natuurlijke licht bedoeld net voor zonsondergang, of net na zonsondergang en is vaak een perfect moment voor fotografen omdat er dan een gouden, diffuus licht op het gezicht van modellen valt. Nu kun je dus het magische uur in L.A. overal en op elk moment creëren. Ik ben benieuwd!

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 5

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 2

De L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color ontving ik in de kleur Silver Lake Sunset. Het is een lichte koraalkleur met een gouden glans. De verpakking oogt strak, maar toch speels door de koraalkleurige details, die perfect aansluiten bij de kleur van de stick zelf.
Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 4

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 6

Met deze stick kun je veel kanten op. Het is in principe een kleurtje die je zowel op je lippen als wangen kunt dragen en daardoor multifunctioneel is! Aan de onderkant van de stick zit een doorzichtige dop die je eraf kunt trekken (en dus niet draaien, zoals ik dacht, ha!) en waaronder een sponsje verstopt zit. Hiermee kun je de harde lijn vervagen en zo een prachtig, zacht effect creëren.
Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 7

De kleur Silver Lake Sunset is echt prachtig. Hij is vrij licht, waardoor er geen harde kleur op je wangen of lippen verschijnt, maar een zachte, koraalroze, gouden gloed. Wauw, wauw, wauw! Zelf denk ik dat deze kleur te licht zal zijn voor mijn lippen, maar ik denk dat hij het perfect zal doen op mijn gezicht om het die glowy, stralende gloed te geven. Laten we hem gaan aanbrengen!
Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 8

Hier draag ik alleen foundation (die een tikkeltje te donker is, maar ik was een nieuwe aan het testen) en heb ik niks op mijn lippen aangebracht.Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 9

Een streepje zetten….Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 10

vervagen met het sponsje….Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Silver Lake Sunset review 11

en voilà; je hebt een mooie, subtiele glans op je gezicht! Eigenlijk fungeert hij als een highlighter met een subtiel kleurtje. Dit vind ik zelfs nog mooier dan een poeder highlighter, die toch wat meer op je huid ligt, dan dat hij mooi met je huid mee blend. Er zijn nog vier andere kleuren te koop met iets donkerdere kleuren waar ik heel benieuwd naar ben of die ook heftiger in gebruik zullen zijn.

De Blendable Lip & Cheek Color is ook bedoeld voor op je lippen, maar voor mezelf vind ik deze kleur iets te licht en te metallic. Wel ziet het er heel sprookjesachtig en ijzig uit, wat voor een frozen effect zorgt. Als alternatief zou je hem iets boven je lip (cupidoboog) aan kunnen brengen zodat je lippen voller lijken.

Maar vooral ben ik heel enthousiast over de mooie glans die hij geeft aan mijn wangen. Ik vind dit een prachtige stick voor als je op zoek bent naar die mooie glow in gezicht, zonder dat het er teveel op ligt. Het effect lijkt vanuit je huid te komen en dat is een stuk natuurlijker!

De Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color is exclusief te koop bij Douglas en kost €26,-.

handwritten-liefs-liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.