Review + ooglook | Catrice Liquid Metal eyeshadow We’re the inner purple

Home » Review + ooglook | Catrice Liquid Metal eyeshadow We’re the inner purple

IMG_6629

Een tijdje terug spotte ik de nieuwe Catrice collectie in de schappen. Ik keek mijn ogen uit wat voor moois er allemaal bij was gekomen en mijn oog viel op de prachtige Liquid Metal eyeshadows. Ik was op zoek naar een diepe, paarse oogschaduw met een mooie glans. Hoe kon het ook anders dan dat ik de kleur We’re the inner purple meenam. 

IMG_6637

Liquid metal eyeshadow hebben – heel verassend – een metallic glans. Ze zijn verkrijgbaar in totaal negen kleuren, van crèmekleurig tot aan zeegroen. We’re the inner purple is een mooie, glanzende kleur paars met piepkleine glinstertjes. De substantie vind ik zelf een beetje ‘nattig’. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven, maar het is in ieder geval geen droge, poederige oogschaduw. Hij zit een beetje tegen een crème oogschaduw aan vind ik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet prettig vind werken. Hij is stroef in gebruik en blend ontzettend moeilijk. Nee, als ik dit had geweten was hij niet in mijn winkelmand beland. De kleur is wel geweldig mooi en daarom zal ik hem wel gaan gebruiken. Ik heb verder nog geen soortgelijke kleur in mijn stash, dus de kleur is zeker origineel!

Nu had ik natuurlijk foto’s gemaakt van een swatch, maar helaas zijn die op de een of andere manier verloren gegaan. Maar gelukkig heb ik de ooglook foto’s nog die ik met dit prachtige kleurtje heb gemaakt, dus kijk zelf en oordeel ;).

IMG_6666

IMG_6663

Heb jij al kennis gemaakt met de Catrice Liquid Metal eyeshadows? Wat vind je ervan?

Je kunt ook nog meedoen met de 4 winacties die lopen! Doe mee om kans te maken op een Remington krultang, een Rituals parfum, een sieradenset en een infinity armband en ketting. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.