Review | NYC Big Bold Curl mascara

Home » Review | NYC Big Bold Curl mascara
Review | NYC Big Bold Curl mascara

IMG_3708

Grote, dikke, krullende wimpers. Willen we dat niet allemaal? NYC brengt met haar Big Bold Curl mascara al deze eisen samen in een groene huls. Ik onderwierp hem aan de test!

IMG_3709

De mascara komt in een hele leuke verpakking. Een mooie mintgroene huls met daarop glanzende, fuchsiakleurige letters. Leuk gedaan!

Wat zegt NYC:

“Geen spelletjes meer, het is tijd om op te vallen!

Zo hoog als wolkenkrabbers, onbeschrijflijk dik en supersexy. NYC’s Big Bold Curl mascara geeft je wimpers tot wel 12 keer meer volume en geeft ze tot wel 99% meer lift. Er zijn geen klontjes te bekennen, alleen een dramatische impact. Je wimpers zijn gekruld van ooghoek tot ooghoek.

Zo..dat is nogal wat! Grote, gekrulde, dramatische wimpers. Daar gaan we voor!

IMG_3710

Wat als eerste opvalt is de ontzettend dikke mascaraborstel. Dit is een van de grootste die ik ooit heb gezien. Ik was een beetje huiverig, omdat ik bang was dat mijn oogleden helemaal onder de mascara zouden gaan zitten. Gelukkig valt dat reuze mee en heb ik bij het aanbrengen geen last gehad van ongelukjes.

IMG_3713

Kijk eens wat een joekel! Hier zie je ook goed dat de borstel een beetje gebogen is. Dit zou moeten zorgen voor gekrulde wimpers, zonder een wimpertang te hoeven gebruiken. Ik gebruik zelf altijd een wimpertang, dus deze belofte vind ik nogal uniek!

Bij het aanbrengen heb ik twee laagjes mascara op mijn wimpers gebruikt. Hij brengt makkelijk aan, maar geeft een heel subtiel effect. Ik krijg de mascara er niet heel dik op en het resultaat is dan ook niet heel erg ‘wauw’. Ook mis ik het gekrulde effect. Nu heb ik van mezelf al lange en zwarte wimpers, dus misschien ligt het daaraan dat het verschil niet heel erg groot is.

Kijk maar naar de foto’s en oordeel zelf!

Rimmel Scandal eyes lycra mascara

Vooraanzicht.

Rimmel Scandal eyes lycra mascara1

Onderaanzicht.

Rimmel Scandal eyes lycra mascara2

Bovenaanzicht.

Rimmel Scandal eyes lycra mascara3

Zijaanzicht.

Op de foto’s zie je wel enig verschil, maar ik vind het geen dramatische verandering. De wimpers blijven erg subtiel naar mijn idee. Het is een prima mascara voor een leuke prijs, maar het ‘BAM’-effect blijft bij mij weg. Maar nogmaals: dat kan liggen aan mijn eigen wimpers, omdat die van nature al vrij lang zijn en zwart van kleur.

IMG_3708

De NYC Big Bold Curl mascara is te koop bij Kruidvat voor €3,99.

Wat vind jij van de NYC Big Bold Curl mascara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.