Review | MAC Snow Ball Face Powder Here comes Joy

Home » Review | MAC Snow Ball Face Powder Here comes Joy

Vandaag heb ik nog een product uit de MAC Snow Ball collectie voor je klaar staan om te reviewen. Deze collectie is zo ontzettend mooi, dat ik je dit niet kan onthouden! Hij is nu nog verkrijgbaar, dus daarom extra handig om te kijken of deze prachtige Face Powder in de kleur Here comes Joy wat voor jou is!

MAC Snow Ball Face Powder Here comes Joy

Wauw, wauw, wauw! Mag ik een groot applaus voor de verpakking van deze Face Powder? Het is echt een soort goudstuk wat me tegemoet straalt. Hij is perfect ontworpen voor de feestdagen en dat kun je zien. De Face Powder bevat een spiegeltje en dat vind ik persoonlijk een must. Heel fijn om zo je make-up onderweg bij te kunnen werken.

Een Face Powder is bedoeld om je gezicht kleur mee te geven of om bepaalde delen in je gezicht te benadrukken. In dit geval kun je het meer zien als een highlighter die je gezicht kan oplichten.

Hij is te koop in twee kleuren: Happy Go Dazzlingly (gold with sparkle) en de kleur Here comes Joy (peachy gold with shimmer).

De kleur Here comes Joy kun je het beste omschrijven als een gouden kleur met een zachte, warme, peachy tint. Hij is subtiel, maar daardoor heel draagbaar. En heb je het printje al gezien? Een winterse sneeuwvlok bedekt de Face Powder waardoor dit een geweldig, feestelijk item is.

Swatch

Ik moet het maar eerlijk bekennen; het was gigantisch moeilijk om de MAC Snow Ball Face Powder Here comes Joy vast te leggen. Hij is vrij sheer (wat ik ook fijn vind), waardoor er een subtiele swatch op mijn hand tevoorschijn komt. Het is geen dikke plamuurlaag aan poeder, maar juist een transparante glans met een mooie gouden/peachy tint.

Vooral als je met je gezicht beweegt, komt de kleur beter naar voren en zie je een prachtig glans.

Op bovenstaande foto draag ik niks op mijn wangen. Het ziet er allemaal nog wat vlak en kil uit.

Hier draag ik de MAC Snow Ball Face Powder in Here comes Joy. Je ziet een subtiele glans en kleur naar boven komen op mijn wang, maar zeker niet te opvallend.

Ik vind het lastig om het aan je te laten zien, maar in het echt is dit een hele mooie, warme glans die je aan je gezicht geeft. Vooral als topper over je (matte) blush heen zou deze perfect zijn.

Nogmaals Here comes Joy op mijn wangen.

Waarom zou je hem willen kopen?

De MAC Snow Ball Face Powder in Here comes Joy is een hele goede keuze als je op zoek bent naar een highlighter die met je huid samensmelt. Hij ligt niet te dik op je huid waardoor je poriën naar voren komen, maar het is echt een waterachtige glans die je gezicht laat stralen zonder dat het er dik op ligt.

Persoonlijk hebben dit soort ‘highlighters’ mijn voorkeur, waardoor hij gewoon geschikt is voor overdag en je er niet als een glitterende, overbelichte bol uitziet. Love it!

De Face Powder kost €31,50. De MAC Snow Ball collectie ligt nu in de winkels en is ook te koop in de MAC webshop.

Wat vind jij van deze MAC Snow Ball Face Powder? Heb jij al iets gekocht uit de Snow Ball collectie?

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.