Pupa Stay Gold kerstcollectie + make-uplook

Home » Pupa Stay Gold kerstcollectie + make-uplook

Pupa Milano Stay Gold review 2

Vandaag laat ik je mijn eerste, echte kerstmake-uplook zien! Het is immers tijd om te gaan bedenken wat voor outfit je wilt dragen (en of je misschien nog wat wilt kopen) en om je make-up erop af te stemmen. Dit keer ga ik aan de slag met de Pupa Milano Stay Gold kerstcollectie en gebruik drie prachtige producten om in de feeststemming te komen!

Pupa Milano Stay Gold review 1

Pupa Milano Stay Gold

De Stay Gold collectie is vrij uitgebreid; zo heb je verschillende kleuren nagellakjes, mono-oogschaduws, oogpotloodjes en natuurlijk de drie producten die ik je ga laten zien. Ik laat je kennis maken met het oogschaduwpalette, de Pure Gold highlighter en de I’m matt lip fluid. Ik ben heel benieuwd!

Pupa Milano Stay Gold highlighter pure gold review 1 Pupa Milano Stay Gold highlighter pure gold review 2 Pupa Milano Stay Gold highlighter pure gold review swatch

Stay Gold highlighter in Pure Gold – €23,95

Deze highlighter is denk ik wel hèt pareltje van de collectie. Hij ziet er ten eerste al ontzettend mooi uit in de gouden verpakking en het dessin is om van te smullen. Het lijkt alsof rechthoekige blokjes met elkaar zijn versmolten tot een prachtige liquid cream highlighter. Ja, je leest het goed: hij is niet poederig, maar heeft een soort crème-achtige finish. Je kunt hem gewoon oppakken met je kwast en hij is heel goed te blenden op je huid.

Ik denk dat hij nog het meeste te vergelijken is met de MAC Extra dimension skinfinish in de kleur Oh Darling (Magic of the night collectie). Die heeft ook een soort zachte, creamy textuur, waardoor hij prachtig samensmelt op je huid en een zacht, natuurlijk effect geeft zonder dat poederige gedoe. Hij is prachtig en geeft geweldig veel pigment af. Toppertje!
Pupa Milano Stay Gold I'm matt lip fluid 001 review 1 Pupa Milano Stay Gold I'm matt lip fluid 001 review swatch

I’m so Matt lip fluid in 001 Pure Skin – €17,75

Deze matte lip fluid heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een matte finish. Heel populair momenteel en daardoor extra aantrekkelijk om in een kerstcollectie op te nemen. Hij heeft een zachte finish en brengt fijn aan. Hij is totaal niet stroef, wat je bij de meeste matte lipsticks of lip creams wel hebt. Deze voelt echt heel prettig aan, je voelt hem haast niet zitten en hij blijft urenlang op zijn plaats. Daarnaast geeft hij veel kleur af en doet hij me zelfs wel een beetje denken aan de kleur Soar van MAC.

Pupa Milano Stay Gold oogschaduw palette review 3 Pupa Milano Stay Gold oogschaduw palette review 1

Pupa Milano Stay Gold oogschaduw palette review swatch

Stay Gold oogschaduw palette 

Dit oogschaduwpalette heeft een liquid powder effect, wat wil zeggen dat het haast vloeibare oogschaduws lijken. Natuurlijk is dat niet zo, maar hierdoor heeft het ook een prachtig en intens effect op je ogen. De pigmentatie is wederom heel erg fijn en de kleuren werken prima om een ooglook mee te maken. De tinten zijn vooral heel erg shimmery en daardoor perfect voor de kerstdagen!

Pupa Milano Stay Gold make-uplook 2

Pupa Milano Stay Gold make-uplook 3

De look!

Op mijn ogen draag ik alle vier de kleuren en hier kun je een hele complete ooglook mee maken. Ik heb er een smokey look mee gemaakt door de aanzet en het bewegend ooglid donker te houden met de donkerbruine, shimmery kleur. In de arcadeboog breng ik de roestbruine kleur aan en in mijn binnenste ooghoeken de geelgouden kleur. Onder mijn wenkbrauwen draag ik de witgouden tint.

Pupa Milano Stay Gold make-uplook 1

Mijn blush (de bronsachtige kleur) is van MAC in de kleur Shaft of Gold (review) en daar bovenop (op mijn jukbeenderen) de gouden highlighter Pure Gold. Wat een prachtige glans! Op mijn lippen heb ik de kleur Pure Skin aangebracht waardoor de make-uplook wat meer in balans is. Je kunt de ooglook ook met een dieprode tint combineren, maar dit is een fijne optie als je niet zo van donkere kleuren houdt.

Ik ben heel enthousiast over deze drie producten uit de Pupa Milano Stay Gold collectie. Ze zijn kwalitatief enorm goed; zo is de pigmentatie dik in orde, maar de houdbaarheid is ook echt heel fijn. Daarnaast heeft Pupa mijn gewoon enorm verrast. Ik was er nog niet zo bekend mee, maar ik weet nu dat ik vaker naar dit merk ga kijken!

De Pupa Milano Stay Gold collectie is o.a. te koop bij Pupawinkel.nl.

Wat vind jij van de Pupa Milano Stay Gold collectie? Weet jij al wat voor make-up je met de kerstdagen gaat dragen?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.