NYC High Definition liquid eyeliner

Home » NYC High Definition liquid eyeliner

NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review 6

Eyeliner is nu niet direct het product wat ik dagelijks gebruik, maar zo nu en dan een mooi, strak lijntje boven mijn wimpers vind ik wel oké. Het maakt je ooglook net wat intenser en daarom is het ideaal voor in de avond om te dragen. Ik kreeg de NYC High Definition liquid eyeliner een keer in een goodiebag mee en het werd nu dan eindelijk tijd om hem eens te gaan testen!

NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review 3

De verpakking

De NYC High Definition liquid eyeliner ziet er mooi uit in de zwarte huls met zilveren letters. Geen poespas, maar strak en simpel. De kleur is Extra Black en zou dus goed zwart moeten zijn. Wat zou je immers hebben aan een lijntje dat niet zwart is? Juist, dat wordt een criteriapuntje bij mij.

NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review 4

NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review 2

De eyeliner heeft een vilten puntje die er goed strak uit ziet. Zo op het eerste gezicht zou deze strakke lijntjes moeten zetten. Verder ziet het er prima uit!

NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review swatch

Swatches

Maar dan de swatches….dit ziet er niet zo goed uit. Hij is zeker niet ‘extra zwart’, maar eerder waterig grijs. Ook vind ik de punt nogal hard en buigt hij totaal niet mee. Dit belooft niet zoveel goeds voor op mijn oogleden.
NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black review 5

Conclusie

Het aanbrengen van de eyeliner is ronduit onprettig te noemen. Je zit gewoon met een harde punt op je oog te drukken. Toch heb ik er nog iets van kunnen maken en is bovenstaande look het resultaat. Hij lijkt hier redelijk zwart te zijn, maar hij is in real life niet diep zwart van kleur. En daarnaast wil ik gewoon deze eyeliner nooit meer gebruiken. Hij is te hard en niet zwart genoeg. Helaas, dit is een regelrechte misser. Gelukkig val je er geen buil aan als je hem koopt, want voor €2,99 is hij al van jou. Maar zelfs die prijs heb ik er niet voor over!

De NYC High Definition liquid eyeliner in Extra Black is te koop bij Kruidvat.

Ken jij deze eyeliner van NYC al? Wat is jouw ervaring ermee? 

Ondertekening Liset handgeschreven

Leave a Reply

Your email address will not be published.