Nieuwe make-up van Primark beauty PS…Pro

Home » Nieuwe make-up van Primark beauty PS…Pro

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink en 01 Iconic nude en review

Dat je bij Primark lekker budget kleding kunt shoppen, daar ben je waarschijnlijk al mee bekend. Maar wist je dat deze winkel ook luxere cosmetica heeft uitgebracht? De PS..Pro lijn binnen de Primark beauty ziet er gelikt uit en ik was er ontzettend benieuwd naar. De items zijn iets duurder dan de reguliere make-up, maar hopelijk ook kwalitatief iets beter. Ik laat je kennis maken met twee Rich Colour Lipsticks en de Longwear Finishing Powder!

Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review 1 Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review 2

PS…Pro Longwear Finishing Powder

Als eerste ben ik enorm verrast door de prachtige en cleane verpakking van dit losse poeder. Het deksel is zwart van kleur en de zilveren letters staan krachtig op de bovenkant. Simpel, maar doeltreffend. Als je de bovenkant opent, zijn de gaatjes bedekt door een stickertje. Nadat je deze er af hebt gehaald kun je het poeder er voorzichtig een beetje uitschudden (natuurlijk wel met het dekstel erop!). Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review 3

Het poeder wat eruit komt is wit en ik ga er vanuit dat dit een kleur is die door verschillende huidskleuren gebruikt kan worden. Een soort one-size-fits-all poedertje, maar in de praktijk kun je hier behoorlijk de plank mis mee slaan. Wit kan natuurlijk ook gewoon wit kan uitslaan op een (iets) getinte of donkere huid. We zullen zien!Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review swatch 1

Als ik een dikke veeg poeder aanbreng op mijn huid zie je duidelijk een witte waas. Het voelt verder wel zacht en fijntjes aan waardoor je geen dikke klonters of poeder tegenkomt. Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review swatch 2

Verdeel ik het poeder over mijn hand dan zie ik er in de praktijk weinig van terug. Kortom; op mijn huid zal hij niet heel wit uitslaan, maar dat kan natuurlijk op je gezicht iets anders zijn. We gaan kijken!

Primark Beauty PS...Pro Longwear finishing powder review 6

Nu moet ik zeggen dat ik nooit mijn hele gezicht afpoeder omdat ik een droge huid heb, maar vooral onder mijn ogen, op mijn neus en rondom mijn bovenlip en kin breng ik vaak een laagje poeder aan omdat ik daar wel eens wat glim. Het resultaat vind ik prima, het geeft net een wat matter effect, maar zonder dat het uitdrogend wordt voor mijn type huid.

Ga ik verder kijken gedurende de dag, dan merk ik toch dat ik bij inspanning (als ik druk bezig ben) wat ga glimmen. Ik denk dat de PS…Pro Longwear Finishing Powder daarom meer geschikt is voor een normale tot droge huid, dan echt voor een vette huid. Daarnaast vind ik een losse poeder niet handig omdat ik toch altijd knoei en zeker voor onderweg is het niet handig. Dit doet natuurlijk niets af aan de werking, maar het is een persoonlijke voorkeur.

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink en 01 Iconic Nude review 1

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink en 01 Iconic Nude review 2

PS…Pro Rich Colour Lipstick 

En dan de lipsticks! Als ik ergens van houd zijn het wel lipsticks. De kleurtjes die je hier ziet zijn 03 Boudoir Pink en 01 Iconic Nude. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar het zijn intens gepgimenteerde lipsticks met een klein glansje. De verpakking ziet er wederom geweldig leuk uit. Ik hou wel van dit soort hulzen! En daarnaast is de manier van openen ook nog eens speciaal…

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink review 3

Het was namelijk even uitvogelen hoe je de lipstick uit de huls krijgt. Zoals je hierboven kunt zien, zit de huls dicht.

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink review 2

Als je op de onderkant drukt, klikt de lipstick omhoog en kun je hem uit de huls halen.

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink review 1

Heel bijzonder!

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink review 4

01 Boudoir Pink.

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink review swatch

01 Boudoir Pink lijkt in de huls een oudroze tint te zijn, maar als ik naar de swatch kijk, vind ik hem toch wat meer neigen naar een koelroze tint met een hintje paars. Lastig te omschrijven, maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel!

IMG_9637

01 Boudoir Pink.
Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 01 Iconic Nude review 1

01 Iconic Nude is de andere kleur die ik je wilt laten zien. De naam doet vermoeden dat het hier om een echte nudekleur gaat, maar daar ben ik het eerlijk gezegd niet zo mee eens. Hij lijkt eerder een zachte, muted oranje tint te zijn. Eerlijk gezegd doet hij me wel een beetje aan Kinda Sexy denken van Mac.

Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 03 Boudoir Pink en 01 Iconic Nude review swacht

Links zie je 01 Boudoir Pink en rechts 01 Iconic Nude. Beide kleuren glanzen een beetje en eigenlijk zorgt dat wel voor een gezonde, natuurlijk glow aan je lippen. Mooi!Primark Beauty PS...Pro Rich Colour lipstick 01 Iconic nude review swatch 5

01 Iconic Nude.

Conclusie

Ik vond het erg leuk om eens de wat ‘luxere’ versie van Primark Beauty te proberen. PS…Pro ziet er qua verpakking prachtig uit, iets wat helemaal mijn smaak is.

De Longwear Finishing Powder heeft een fijne textuur, geeft je huid een natuurlijke, matte finish, maar behoudt wel die gezonde glow. Ik vind hem meer geschikt voor de normale tot droge huid omdat hij je gezicht niet super mat maakt en bij enige inspanning je wel gaat glimmen.

De Rich Colour Lipsticks zijn goed gepigmenteerd en brengen prettig aan. De finish is iets glanzend, maar niet glossy of te romig. Qua houdbaarheid vind ik ze vrij gemiddeld. Na een hapje of een maaltijd vind ik wel dat je ze moet bijwerken, maar op zich vind ik dat niet zo’n probleem.

De PS…Pro producten zijn te koop bij Primark. De Longwear Finishing Powder kost €7,- en de Rich Colour Lipstick is €4,- per stuk.

Heb jij al iets geprobeerd uit de Primark PS…Pro collectie? Wat zijn jouw ervaringen?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.