Nieuw bij Kruidvat! | Lottie London make-up review

Home » Nieuw bij Kruidvat! | Lottie London make-up review

Lottie London review

Toen ik een tijdje terug door het Engelse merk Lottie London werd benaderd, was ik helemaal enthousiast. Dit merk is al heel populair in Engeland en nu eindelijk te koop in Nederland. Gewoon bij de Kruidvat! Het is budget, van goede kwaliteit en heeft ook nog eens ruime keus in kleuren. Benieuwd geworden?

Lottie London Tan Time Bronzer review

Lottie London Tan Time Bronzer review

Lottie London Tan Time Bronzer in medium/dark – €6,99

Een bronzer – mits hij de juiste kleur heeft – kan heel veel doen voor je uitstraling. Je kunt er mee shapen, maar ook kleur aan je gezicht geven zodat je er weer gezond en een beetje zongebruind uitziet.

Deze Tan Time Bronzer heeft een matte finish (altijd goed!). Hij is te koop in twee kleuren; light/medium en medium/dark. Voor mij is medium/dark net op het nippertje goed. Hij is daarom zeer geschikt voor de wat meer getinte dames. Ben je vrij licht, dan zou ik voor de light/medium gaan.

Hij is wel een tikkeltje poederig helaas, waardoor je al gauw teveel op je kwast neemt. Denk hierom! Goed aftikken en rustig opbouwen, want hij is erg goed gepigmenteerd. Een voordeel is dat hij ontzettend goed blend. Ook al heb je iets teveel opgedaan; hij is heel mooi te vervagen. En dat is gelijk ook de reden waarom ik hem zo fijn vind! Hij brengt heel natuurlijk aan op je gezicht zonder harde strepen.

Lottie London Blush Crush review

Lottie London Blush Crush review

Lottie London Blush Crush in Drake – €5,99

De Blush Crush in de kleur Drake is ook al zo’n pareltje. Hij staat ervoor dat hij makkelijk te blenden (geen strepen dus) en goed op te bouwen is. Een fijne bijkomstigheid is dat hij long-lasting is en voor een mooie glow zorgt. In totaal is hij te koop in zes kleuren, dus je hebt lekker veel keus!

Lottie London Blush Crush review

Links zie je de Tan Time bronzer in medium/dark en rechts de Blush Crush in Drake.

Lottie London Am to Pm eyeliner review

Lottie London Am to Pm eyeliner review

Lottie London am to pm eyeliner – €4,99

Een kohlpotloodje gebruik ik iedere dag. Ik vind dat het mijn ogen expressiever en wakkerder maakt en daarnaast staat het net even wat intenser. Een eis daarbij vind ik dat het goed moet blijven zitten. Ik heb geen zin in waterige, uitgelopen ogen!

Deze eyeliner is zeer gepigmenteerd en is daarom ook fijn om bij je ogen aan te brengen. Je hoeft hem namelijk niet hard aan te drukken en dat is echt een pré. Hij is lief voor je ogen!

Lottie London Stamp liner review

Lottie London Am to Pm eyeliner review

Lottie London Am to Pm eyeliner review

Lottie London Stamp Liner – €7,99

Een andere eyeliner – en wel een hele bijzondere – is de Stamp Liner. Dit is een eyeliner die twee verschillende kanten heeft; een eyelinerpunt en een stempeltje met een maantje erop. Hoe leuk is dat laatste voor een festival?

Hij is te koop in vier verschillende versies; Love Heart, Star, Moon en Music Note. Je kunt je wel voorstellen dat dit erg leuk is om af te wisselen.

De eyeliner zelf is van prima kwaliteit. Hij is mooi zwart van kleur, niet waterig en brengt een mooie, dunne lijn aan met het puntje. Goed gekeurd! En hij blijft goed zitten.

Lottie London Am to Pm eyeliner review

Links zie je de Stamp liner met een dun streepje en het stempeltje met de vorm van een maantje. Rechts zie je een wat dikkere lijn van de Am tot Pm eyeliner.

Lottie London Glitter Switch review Lottie London Glitter Switch review

Lottie London Glitter Switch in Wanted- €7,99

Wauw, dit is wel een hele bijzondere vloeibare lipstick! Deze Glitter Switch breng je mat aan op je lippen en laat je even opdrogen. Druk je hierna je lippen op elkaar en wrijf je een beetje, dan wordt het een glitterlipstick. Hoe cool!

Wanted is een lilapaarse kleur met een koele ondertoon. Niet een kleur die mij staat, maar voor de wat lichtere huidjes onder ons, zal hij denk ik een prima kleurkeuze zijn. In totaal zijn er vier kleuren te koop.

De applicator brengt fijn aan en de lipstick droogt ook vrij snel op. Wel vind ik hem nogal stroef op mijn lippen aanvoelen.

Lottie London Glitter Switch review

Hier is de Glitter Switch nog mat.

Lottie London Glitter Switch reviewHier heb ik over de Glitter Switch heen gewreven en kwamen er glittertjes vrij. Het is geen explosie aan glitters, maar je ziet ze wel! Ik vind dit echt leuk bedacht!

Lottie London Tan Time brush review

Lottie London Tan Time Brush – €9,49

Als laatste heb ik de Tan Time Brush getest. Ik kan je gelijk al verklappen dat deze heerlijk zacht is! Hij prikt nergens en doet zijn werk goed. Hij is vooral heel handig bij het aanbrengen van bronzer. Zo verdeel je de poeder gelijkmatig over je gezicht en krijg je een natuurlijk effect.

Er zit best een uitgebreide collectie aan kwasten in het Lottie London assortiment. Als ik zo even snel kijk, zijn dat er ongeveer 9 á tien. Kleine kwasten zijn rond de €5,49 en grote kwasten zoals deze kosten €9,49.

Lottie London Tan Time Brush review

Conclusie

Zo! Dit is echt een hele leuke kennismaking met Lottie London. Ik vind het een mooie toevoeging aan het Nederlandse make-upassortiment in de budgetklasse. Gewoon te koop bij Kruidvat en daardoor zeer makkelijk verkrijgbaar.

Mijn favorieten zijn de Tan Time Bronzer en de Blush Crush. Ik vind ze kwalitatief erg goed en draag ze nu iedere dag.

  • Tan Time Bronzer (medium/dark) – €6,99
  • Blush Crush (Drake) – €5,99
  • Am to Pm eyeliner – €4,99
  • Stamp Liner – €7,99
  • Tan Time Brush – €9,49

Lottie London is te koop bij Kruidvat en in de Kruidvat webshop.

Ben jij al bekend met het merk Lottie London? 

Liefs Liset

Deze producten zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.