Mijn nieuwe Sleek make-up

Home » Mijn nieuwe Sleek make-up

Sleek review 1

Het cosmeticamerk Sleek heb ik al een tijdje in mijn make-upcollectie zitten en ik ben dan ook voornamelijk fan van hun blushes, die prachtige finishes en kleuren hebben. Maar ze hebben gelukkig nog meer! Dit budgetmerk is kwalitatief enorm goed en heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik review vandaag het i-Divine Storm palette, het Blush by 3 palette in Sugar en de Matte Me Lip Cream in Birthday Suit. Kijk je mee?

Sleek i-Divine Storm Palette review 1

Sleek i-Divine Storm palette – €9,99

Dit oogschaduwpalette bevat 12 verschillende kleuren oogschaduw waarmee je uiteenlopende en diverse ooglooks kunt maken. Er zitten neutrale beige en roze tinten in voor overdag en ’s avonds kun je je uitleven met de donkerblauwe, koper en groene kleuren. Ook belooft de pigmentatie top te zijn en zou hij langhoudend zijn. Een leuk extraatje; het is gemaakt op basis van mineralen, dus extra mild voor de huid!

Sleek i-Divine Storm Palette review 3

Sleek i-Divine Storm Palette review 2

De kleuren zijn prachtig om te zien en er zitten zowel matte als shimmery kleuren in. Het is echt een prachtig en divers palette!

Sleek i-Divine Storm Palette review 4

Sleek i-Divine Storm Palette review swatch 5

Sand storm, Snow storm, Calm before the storm, Thunder storm, Perfect storm, Firestorm.

Sleek i-Divine Storm Palette review swatch 6

Dust storm, Gathering storm, Storm cloud, Electric storm, Eye of the storm, Blackout.

Sleek i-Divine storm palette ooglook

De pigmentatie is ronduit geweldig! Ik kan niet anders stellen dan dat de kwaliteit hoogwaardig is en fijn is om mee te werken. De kleuren zijn intens en makkelijk te belenden op je oog. Ze zijn zacht, maar niet te kruimelig. Voor mij is dit een heel fijn palette en kun je met de kleuren alle kanten op. Van nude tot aan smokey!

Voor bovenstaande ooglook heb ik op het bewegend ooglid de roze kleur Perfect storm aangebracht. In de arcadeboog blende ik de matte, donkerbruine Eye of the storm en in de buitenste ooghoek voegde ik de burgundy kleur Firestorm toe. Voilà, klaar om te gaan!

Sleek blush by 3 Sugar palette review 1

Sleek blush by 3 palette Sugar – €12,99

Dit is toch het meest ultieme blushpalette? Als je een grote blushliefhebber bent – net als ik – dan kun je je hart ophalen met dit palette, want hij bevat maar liefst drie warme kleuren, die ook prachtig bij elkaar passen. Elke kleur heeft zijn eigen finish, van een rijke glans tot een intense matte kleur. In dit Sugar palette zitten twee (vrijwel) matte kleuren en één glanzende, shimmery kleur. Een spiegeltje in het deksel maakt het helemaal af, fijn voor onderweg of als je je grote make-upspiegel even niet bij de hand hebt.

Sleek blush by 3 Sugar palette review 2

Sleek blush by 3 Sugar palette review 3

Turbinado, Muscovado en Demerara.  Sleek blush by 3 Sugar palette review swatch 4

Turbinado Een baksteenrode kleur, met een kleine gouden shimmer erin.

Muscovado Een warme, bruinrode kleur met een gouden glans

Demerara Een zachte perzikkleurSleek blush by 3 Sugar palette Turbinado review

Hier heb ik Turbinado aangebracht en zie je duidelijk een warme blos op mijn gezicht verschijnen.
Sleek blush by 3 sugar palette Demerara swatchDit is de zachte, perzikkleurige Demerara. Heel natuurlijk en heel goed te gebruiken voor een zomerse touch. Omdat hij een matte finish heeft, vind ik hem erg naturel overkomen.
Sleek Matte me ultra smooth matte lip cream review 1

Sleek Matte Me Lip Cream in Birthday Suit – €6,49

Matte kleuren zijn momenteel helemaal hot en zeker als het om een typisch ‘Kylie Jenner-kleurtje’ gaat. En daar lijkt het hier behoorlijk op! Deze vloeibare lipstick hoort dekkend te zijn en compleet mat. Birthday Suit is een roze, donkere nudekleur. Zo in de huls ziet het er prachtig uit. We zullen zien!

Sleek Matte me ultra smooth matte lip cream review 2 Sleek Matte me ultra smooth matte lip cream review swatch 3

Als ik de Sleek Matte Me Lip Cream swatch, is hij nog vrij vloeibaar en glanzend. Als snel verandert dit en droogt hij compleet mat op. Geweldig om te zien! Dit komt ook zeker de houdbaarheid te goede. Wel is het even een secuur werkje om hem precies en netjes aan te brengen omdat hij zo dekkend is. Ieder foutje is helaas te zien.

Sleek Matte me ultra smooth matte cream

Birthday Suit is echt een perfect jaren ’90 kleurtje doordat hij wat donkerder van kleur is en volledig mat. Hierdoor gaat hij wel behoorlijk in de lijntjes zitten, dus verzorg je lippen van te voren goed en scrub eventueel losse velletjes los. Zo krijg je mooie, egale lippen en kun je urenlang van je kleur genieten. Want dat hij blijft zitten als een huis, dat is één ding dat zeker is!
Sleek review 2

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Sleek bestelling, want kwaliteit leveren doet Sleek altijd. Het i-Divine palette in Storm heeft een fantastische pigmentatie en ook de kleurkeuze is erg fijn door de verschillende kleuren die in het palette zitten. Je kunt er alle kanten mee uit!

Het Blush by 3 palette in Sugar is prachtig om een warme look mee te creëren. De pigmentatie is goed op te bouwen, precies zoals ik het prettig vind bij een blush. Zo voorkom je een heftig clownseffect, haha. De Matte Me Lip Cream is een prachtige vloeibare, matte lipstick die door haar bijzondere finish urenlang blijft zitten. Birthday Suit is dan ook het perfecet jaren ’90 kleurtje.

Sleek is onder andere te koop bij StijlID.

Wat vind jij van Sleek? Heb jij hier al eens wat van geprobeerd? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.