Make-uplook met Sans Soucis baked eyeshadow & lipstick

Home » Make-uplook met Sans Soucis baked eyeshadow & lipstick

Sans Soucis Winter fairytale ooglook 1

Make-uppen blijft mijn hobby en daarom heb ik met twee producten uit de wintercollectie van Sans Soucis een koele winterlook gemaakt. De winter is nog niet voorbij, maar we gaan wel weer richting de warmere temperaturen. Maar ook daar passen deze kleuren perfect bij. De Winter Fairytale collectie bevat een koele en een warme make-uplijn en ik laat je hiervan twee producten zien. Ik ging er mee aan de slag!

Sans Soucis Winter fairytale review 1 Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick fairytale brown eyeshadow review 2

Winter Fairytale 

Sans Soucis heeft deze winter een prachtige en glanzende wintercollectie uitgebracht. Binnen deze collectie zijn de producten verdeeld in twee kleurenfamilies volgens het principe van kleurharmonie. Een koele en warme lijn. Zo bevat de lijn Fairytale Brown de warme tinten en Fairytale Rose de koele tinten. Aan jou de keus wat het beste bij je past.  Natuurlijk kun je zelf bepalen of je een warm of koel type bent en daar afhankelijk van, weet je precies welke lijn je het beste kunt gebruiken.

Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick fairytale brown eyeshadow review 3

Baked eyeshadow in Fairytale Brown – €14,95

De Baked Eye Shadow van Sans Soucis is bedoeld om je ogen te laten stralen. Zo zit er in het kleine doosje twee prachtige highlighters en een mooie, middenbruine tint. De textuur is superlicht en brengt gemakkelijk aan op de huid. De pigmentatie is daarnaast ook nog eens geweldig, zeker omdat het eigenlijk meer een soort glanzende oogschaduws zijn.

Sans Soucis Winter fairytale oogschaduw fairytale brow review

Vooral die highlighters zijn echt om van te smullen. Ze zijn perfect voor onder je wenkbrauw, je binnenste ooghoek of zelfs op je jukbeenderen kan hij prachtig staan.

Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick review 4

Perfect Lips Every Day in Glossy Pink – €15,75

De Perfect Lips Every Day is een lipstick die beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden, vochtbeschermend zijn en je lippen voeden met vitamine E. Het is een glossy en ietwat sheer lipstick die vooral heel fijn is voor de dagen dat je niet al te opvallende lippen wilt hebben, maar wel een frisse blik wilt creëren. De textuur is glad, zacht en brengt soepeltjes aan. Na een maaltijd zul je wel moeten bijwerken, maar dat is geen probleem met zo’n mooie lipstick. Daarnaast heeft hij natuurlijk niet zo’n lange houdbaarheid doordat hij vrij glanzend is.

Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick review 3

Glossy Pink is een echte roze kleur met een zachte, glanzende finish. Prachtig! En stiekem vind ik hem ook wel heel erg fijn voor de lente. Lekker vrolijk!

Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick review 1

Glossy Pink. Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick fairytale brown eyeshadow review 4

Alle drie de kleuren van de Fairytale Brown oogschaduw heb ik op mijn ogen gebruikt. Op mijn bewegend ooglid zit de peachy highlighter, in de binnenste ooghoek de gouden highlighter en in de arcadeboog heb ik de middenbruine kleur aangebracht. Onder mijn wenkbrauwen heb ik wederom de gouden highlighter aangebracht.
Sans Soucis Winter fairytale glossy pink lipstick fairytale brown eyeshadow review 5

En weet je dat ik zelfs de gouden highlighter op mijn neusbrug en jukbeenderen heb aangebracht? Werkt ontzettend goed en geeft je huid een subtiele glow. Love it!

Glossy Pink bracht ik aan op mijn lippen en deze lipstick voelt heerlijk aan. Lekker verzorgend, maar wel met een fijn kleurtje. Ik geloof dat dit mijn favoriete ‘iedere dag’ kleurtje gaat worden!

Sans Soucis is onder andere te koop bij Douglas en in de webshop van Sans Soucis.

Wat vind jij van de Sans Soucis Winter Fairytale collectie?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.