Limited Edition | Eve in Bloom by CATRICE

Home » Limited Edition | Eve in Bloom by CATRICE
Limited Edition | Eve in Bloom by CATRICE

mediabox-2013-08-13-1148114-001

Weelderige boeketten, kleurrijke bladeren en millefleur- en bloemenprints. Je vindt het nu allemaal op de catwalks. Catrice liet zich inspireren en heeft een nieuwe limited edition samengesteld. Vanaf september dit jaar kun je genieten van de prachtige collectie ‘Eve in Bloom’ by CATRICE met vrouwelijke, decoratieve bloemenprints. De kleurstelling van ‘Eve in Bloom’ doet denken aan een boeket met helderrood, koraaltinten en herfstpaars in zijn mooiste facetten. In de collectie zit onder meer de Loose Moisturizing Highlighter met lichtreflecterende pigmenten,  zelfklevende Nails in Bloom folies en kleurintense Lip and Cheek Creams. Kijk je mee naar deze bloemenpracht?

mediabox-2013-08-13-114811-001

Eve in Bloom by CATRICE – Soft Duo Eyeshadow

“De tuin van Eden. Drie varianten, twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, één overtuigend resultaat. De oogschaduwen hebben een zachte textuur en bieden intense kleur met of zonder glanspigmenten voor een natuurlijke look overdag. Subtiel nude met aards bruin, helder grasgroen en mysterieus mosgroen en twee bestinten in violet en paars. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Beauty Bouquet en C03 Bed of Flowers.”

Adviesprijs: € 3,89

mediabox-2013-08-13-1148112-001

Eve in Bloom by CATRICE – Powder Kajal

“Twee kleuren – antraciet en paars – benadrukken de ogen met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. De zachte tips van de Powder Kajals voelen aangenaam aan op de huid en zijn daarmee ideaal voor de kwetsbare zone rond de ogen. De houten potloden kunnen eenvoudig geslepen worden om een nauwkeurig lijntje te garanderen. Verkrijgbaar in C01 The Flower Of Love en C02 Floralilac.”

Adviesprijs: € 1,99 

Eve in Bloom by CATRICE – Loose Moisturizing Highlighter

“Deze ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. De zachte poeder helpt de ​​huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. De teint komt dit najaar tot bloei met de Loose Moisturizing Highlighter! Verkrijgbaar in C01 Bloomynous.”

Adviesprijs: € 5,59

mediabox-2013-08-13-1148111-001

Eve in Bloom by CATRICE – Lip and Cheek Cream

“Sneeuwwitje verandert in Doornroosje. Breng een vleugje kleur aan met Lip and Cheek Creams. De crèmige textuur is gemakkelijk te verspreiden en versmelt met de huid op lippen en wangen. Geeft een zacht en kleurig resultaat zonder de huid uit te drogen. Een must-have duo voor wangen en lippen. Verkrijgbaar in C01 Blossom Me, Blossom You, C02 Rosebuddy en C03 Bed Of Flowers.”

Adviesprijs: € 3,99

Catr. Eve In Bloom Nails In Bloom Foil

Eve in Bloom by CATRICE – Nails in Bloom Foil

“Prints Charming. De zelfklevende nagelfolies hebben een artistiek bloemdessin en maken de vingernagels tot bloemrijke kunstwerkjes. Plak de folie op de nagels, en werk de folie met een nagelvijl bij tot de gewenste lengte. Jezelf bloemen schenken is nog nooit zo leuk geweest! Verkrijgbaar in C01 Nails In Bloom.”

Adviesprijs: € 2,39

mediabox-2013-08-13-1148113-001

Eve in Bloom by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

“Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans en een ultiem design. Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Floralilac, C03 Bed of Flowers, C04 Rosebuddy en C05 Blossom Me, Blossom You.”

Adviesprijs: € 2,99 

“Eve in Bloom” by CATRICE is vanaf september t/m half oktober 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ben jij benieuwd naar deze collectie geworden? Wat zou jij kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.