Laat je inspireren door Rustig Rood + Win Boots No7 make-upset

Home » Laat je inspireren door Rustig Rood + Win Boots No7 make-upset

Boots No7 winactie make-upset Rustig rood

Vandaag laat ik me inspireren door de kleur rood. Het make-upmerk No7 van Boots is de campagne Colour You Way gestart en wil uitdragen dat iedereen met kleur kan spelen en dat kleuren niet per se gebonden zijn aan een specifiek gevoel. Rood kan bijvoorbeeld ook rust brengen en niet alleen maar vuur en passie. Ik ga je laten zien wat deze kleur voor mij betekent en ik creëer met No7 make-up een volledige make-uplook waar je vast inspiratie uit kunt halen voor de kerstdagen! En als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens bovenstaande No7 make-upset winnen!

Boots No7 Rustig rood interpretatie focal soften lach 1

Mijn gevoel bij de kleur rood

Waar denk jij aan bij de kleur rood? Toen ik terug dacht aan de momenten dat rood een rol voor mij speelde, moest ik eigenlijk gelijk denken aan warmte, gezelligheid en de knusse kerstdagen. Ik draag qua kleding zelden rode stukken, maar zodra het najaar zijn intocht heeft gedaan, draag ik maar al te graag bordeauxrode kleding. Een mooie blouse of een coltrui, I just love it! Ik heb het dan niet over brandweerrood, maar meer de iets donkere, rustige kleur rood. Voor mij draait het vooral om balans.

Ik heb mijn gevoel en interpretatie van de kleur rood op bovenstaande foto proberen vast te leggen. Zoals je ziet is het vooral een cosy gevoel (natuurlijk in mijn onesie!), warmte (in de vorm van een lekker dekentje en kussen) en de link naar de feestdagen. Deze foto staat voor mij voor de kleur rood!

Boots No7 winactie make-upset Rustig rood

No7 – Rustig rood make-upset

Boots brengt met de Colour your way campagne iedere week een nieuwe kleur onder de aandacht. Afgelopen weken heb je bij twee andere bloggers al de kleuren roze, groen en grijs voorbij zien komen en deze week is het de beurt aan een make-upset die geïnspireerd is op rood. Bovenstaande set is nu te koop in de Boots webshop en ik laat je zien welke make-uplook ik er mee gemaakt heb!

Boots No7 Rustig rood make-up 1 Boots No7 Rustig rood make-up 2

Zo zie je maar dat rood niet per se passie of vuur hoeft uit te stralen. Ik heb deze look rustig gehouden door aardetinten op mijn ogen te gebruiken en een warme bronzer en oudroze blush op mijn wangen aan te brengen. De lipstick is inderdaad aanwezig, maar doordat de rest subtiel en zacht van kleur is, kun je dit prima overdag dragen! Alle producten uit de make-upset heb ik gebruikt en zijn van een hele fijne kwaliteit en een goede pigmentatie.

Boots No7 Rustig rood cover 2

Winactie

Okee, je zit nu waarschijnlijk te wachten op deze leuke winactie! Wat kun je precies winnen? In de No7 make-upset zit:

  • Stay perfect lipstick in Love Red
  • Natural blush tint powder in Soft Damson
  • Stay perfect oogschaduw solo in Matte Mocha
  • Stay perfect oogschaduw solo in Matte Calico
  • Stay precise Felt tip eyeliner in Black
  • Perfectly Bronze sunkissed bronzing pearls
  • Dramatic lift mascara in Black
  • Precision Lip pencil in Red
  • Gel Finish nagellak topcoat
  • Gel Finish nagellak in Pillarbox
Wat moet je hiervoor doen? 

♥ Heel simpel: laat in een foto zien wat de kleur rood voor jou betekent! Ik heb een voorbeeld gegeven met mijn eigen foto, nu is het jouw beurt en mag je creatief zijn in wat rood jou voor gevoel geeft. Misschien doet het je denken aan een bepaalde geur, de kleurrijke herfstdagen, een kledingstuk die je veel draagt of leef je uit via een mooie make-uplook. Alles mag en ik ben heel benieuwd wat rood voor jou betekent.

♥ Upload deze foto vervolgens op de Facebookpagina van Boots (onder het berichtje van Rustig rood).

♥ Tag de foto met @beautydagboek.

♥ Bij de foto is het verplicht de hashtags #winactie #boots #no7 #colouryourway #rood te gebruiken. Als je deze stappen hebt gedaan, kan ik makkelijk een winnaar uitkiezen en weet ik dat je via mijn blog komt.

Mocht je niet kunnen wachten en heel nieuwsgierig zijn naar make-up van No7, dan kun je een kijkje nemen in de Boots webshop.

Heel veel succes! Ik ben benieuwd waar de kleur rood voor jou voor staat?

handwritten-liefs-liset

Dit is een gesponsord artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.