Eve in Bloom by Catrice – Loose Moisturizing Highlighter & Ultimate Nail Lacquer

Home » Eve in Bloom by Catrice – Loose Moisturizing Highlighter & Ultimate Nail Lacquer

IMG_6619

Een paar weekjes geleden kon je op Beautydagboek al lezen over de nieuwe limited edition collectie van Catrice. Eve in Bloom by Catrice is sinds september te koop en ik heb twee beauty’s kunnen bemachtigen. Een mooie frambooskleurige nagellak en een prachtige, glinsterende highlighter. Ik heb ze besnuffeld, bekeken, aangeraakt, gefotografeerd en bijna opgegeten. Maar voornamelijk heb ik ze getest. Kijk mee naar mijn bevindingen!

IMG_6611

Rosebuddy is een rode nagellak. Niet klassiek rood, maar een warme, frambooskleurige lak.

Wat zegt Catrice: “Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans en een ultiem design. Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels.

IMG_6624

Het kwastje is van goede kwaliteit zoals we gewend zijn van Catrice. Hij is dik, lakt makkelijk en ligt goed in de hand. Het lakje dekt overigens prima, in twee laagjes is hij helemaal dekkend.

IMG_6528

Rosebuddy glanst erg mooi, ik vind hem prachtig! Met een goede basecoat (ik heb eentje van Essie gebruikt) blijft hij bij mij ongeveer drie dagen mooi zitten. Laat ik hem langer zitten, dan krijg ik ‘gaten’ in de lak en dan wil ik hem er echt afhalen.

IMG_6613

Dan komt het juweeltje van de collectie, namelijk de Loose Moisturizing Highlighter in de kleur Bloomynous (en ook de enige kleur). Een glinsterend goedje die je smoeltje laat stralen.

Wat zegt Catrice hierover: “Deze ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. De zachte poeder helpt de ​​huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. De teint komt dit najaar tot bloei met de Loose Moisturizing Highlighter!

IMG_6618

De basiskleur van de highlighter is zalmrose en doet je in eerste instantie misschien denken aan een blush. Maar niets is minder waar.  Deze lichtbom laat je niet blozen, maar stralen!

Onlangs bijgewerkt13

Links zie je de highlighter in close-up. Je ziet ieniemienie glittertjes terugkomen. Rechts is de highlighter van een afstandje gefotografeerd en zie je dat hij meer een lichtroze glans aan je huid geeft. (Excuses voor het verschil in belichting). De glittertjes zijn dus bij normaal zicht niet terug te zien, maar je huid krijgt wel een mooie, glanzende look op je wangetjes.

Onlangs bijgewerkt14

Links heb ik alleen blush op en op de rechterfoto draag ik de highlighter over de blush heen op de bovenkant van mijn jukbeenderen. Mooie, natuurlijk glans geeft het hè? Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over!

IMG_6608

De limited edition collectie Eve in Bloom by Catrice is nu verkrijgbaar bij Kruidvat. De Ultimate Nail Lacquer in Rosebuddy kost €2,99 en de Loose Moisturizing Highlighter is €5,59. Wat mij betreft prima prijzen voor zulke leuke producten!

Heb jij al iets gekocht van de Eve in Bloom by Catrice collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.