Christmas outfit of the Day 1 & 2

Home » Christmas outfit of the Day 1 & 2

Christmas day 1&2 outfit cover

Met de kerstdagen kun je je outfit net even dat extraatje geven om er mooier uit te zien. De eerste kerstdag ging ik bij mijn schoonfamilie eten en werd er heerlijk gekookt. De tweede kerstdag ging ik uit eten en werden we  luxe geserveerd. Beide dagen vroegen dus om een andere outfit. Kijk je mee?

Christmas day 1 outfit of the day

Omdat we eerste kerstdag bij mijn schoonfamilie thuis aten, ging ik voor een feestelijke – maar comfortabele – outfit. Ik moest immers ook nog met de kids in de weer en wilde wel dat ik gemakkelijk Winne kon oppakken en met Jade kon dansen ;). Ik trok mijn doorzichtige, donkerblauwe blouse aan met lieveheersbeestjes en vlindertjes. Ik combineerde dit met een donkere jeans, een rood, dun riempje en mijn glitter Michael Kors gympen. Om het helemaal feestelijk te maken droeg ik een statementnecklace en  twee armbanden van Speechless Bracelets.

IMG_9119

IMG_9121

Mijn make-up heb ik helemaal met het Urban Decay Naked 2 palette gedaan. Wat een fantastische oogschaduws zitten daar toch in! Ik droeg de Rimmel Match Perfect foundation voor een natuurlijke look. Op mijn wangen bracht ik de nieuwe RiRi Love, Rihanna bronzing powder aan (wie zegt dat hij alleen als bronzer te gebruiken is?) en op mijn lippen droeg ik MAC Ravishing lipstick met daarover heen MAC dazzleglass crème  in Demure. Oja, en natuurlijk een goede winged eyeliner ;).

IMG_9132

Mijn haar droeg ik los met glanzende, bouncy krullen. Voila, good to go!

outfit dag 2

Haha, deze twee foto’s zijn vanuit verschillende standpunten genomen. Daarom lijk ik op de rechterfoto langer ;). Tweede kerstdag vroeg om iets chiquers. We gingen uit eten met mijn familie en als ik naar een restaurant ga wil ik er wel netjes uitzien. Ik koos voor mijn prachtige bordeauxkleurige jurk die ik met een zwart riempje wat meer taille gaf.

In het begin droeg ik er nog een zwart, kort jasje overheen maar het werd al gauw zo heet dat ik hem maar uitdeed. Pfoeh..das niet fijn! Je ziet het misschien niet goed, maar het jasje heeft een leuk gehaakt patroontje. Hij is dus niet simpel en effen zwart ;). Om het toch wat edgy te houden, trok ik mijn Vagabond boots aan.

IMG_9194

IMG_9229

Ook dit keer liet ik mijn haar los (maar dan iets meer beachy) en droeg ik een statementnecklace van Ebay. Ik ben daar zo blij mee en hij was echt een koopje! Weer droeg ik de armbanden van Speechless Bracelets en mijn Michael Kors horloge.

IMG_9234

Haha, het begint wel eentonig te worden, maar ik ging weer voor dezelfde ooglook. Lekker goudkleurige oogschaduw en een winged eyeliner. Ook weer dezelfde blush, maar dit keer ging ik wel voor een andere lipstick, namelijk eentje van Bobbi Brown in de kleur Berry. Zo’n mooi kleurtje is dat, love it!

IMG_9228

Ik heb de afgelopen dagen heerlijk gegeten en ben nu echt wel toe aan iets ‘gezonders’, haha! Hebben jullie dat ook altijd als je zoveel eet?

Hoe waren jouw kerstdagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.