Budgettip | Essence eyeliner pen waterproof

Home » Budgettip | Essence eyeliner pen waterproof

Essence eyeliner pen waterproof review 1

Met eyeliner heb ik een haat-liefdeverhouding. Als het product maar enigszins onhandig of niet goed gepigmenteerd is, geef ik er direct de brui aan. Dan maar geen eyeliner! Maar als hij goed is, dan blijf ik voor altijd trouw. Ik ben altijd fan geweest van de Stays no matter what eyeliner van Essence, maar toen hij uit het schap verdween, zocht ik me een ongeluk naar een goede budget eyeliner. En toen viel afgelopen weekend mijn oog op de Essence eyeliner pen waterproof…zou deze net zo goed zijn als haar voorganger?

Essence eyeliner pen waterproof review 2 Essence eyeliner pen waterproof review 3

De Essence eyeliner pen waterproof belooft precies te werken, langhoudend te zijn en vlekt niet. Dat klinkt helemaal top!Essence eyeliner pen waterproof review 4

Het puntje is stevig, maar niet te hard zoals de NYC eyeliner die ik een tijdje terug reviewde. Die van Essence is echt perfect en ik moet zeggen dat hij heel veel overeenkomsten telt met de Stays no matter what eyeliner die Essence eerder in haar schap had liggen. Volgens mij hebben ze hem gewoon opnieuw geïntroduceerd, maar dan in een nieuw jasje :).

Essence eyeliner pen waterproof review swatch 5

De kleur van de eyeliner is mooi zwart en dekkend van kleur. Helemaal zoals ik het graag zie!

Essence eyeliner pen waterproof review 6

Essence eyeliner pen waterproof review 7

Een mooie wing zetten gaat ook prima en soepeltjes. Een strakke lijn zetten kan moeilijk zijn, maar zodra je een goede eyeliner te pakken hebt, gaat het een stuk makkelijker. Ook blijft hij zitten als een huis. Van ’s ochtends tot ’s avonds blijft hij zitten. Ik vind de Essence eyeliner pen waterproof tot nu toe de allerbeste eyeliner die er is. Hij kan zelfs concurreren met dure high-end merken, dus wat mij betreft is dit een hele goede aankoop!

De Essence eyeliner pen waterproof is te koop bij Kruidvat voor €2,89.

Wat is jouw meest favoriete eyeliner?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.