Budget tip | Miss Sporty Perfect Stay liquid concealer

Home » Budget tip | Miss Sporty Perfect Stay liquid concealer

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 1De titel verklapt het al een beetje. Dit is één van mijn nieuwste ontdekkingen qua budget cosmetica en een grote tip voor jou en je portemonnee. Deze concealer zit nog niet heel lang in het assortiment van Miss Sporty, maar is nu al een grote favoriet. Hou jij van budget en van goede kwaliteit, lees dan zeker mijn review over de Miss Sporty Perfect Stay liquid concealer!

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 2

Als ik één product zou moeten noemen die absoluut niet in mijn make-uptasje mag ontbreken, dan is het wel een concealer. Een vloeibare wel te verstaan. Deze zijn vaak enorm geschikt voor een droge huid en zijn makkelijk te verdelen.

Nu gebruik ik al jaren de Rimmel Wake me up concealer, maar helaas is die alleen in het buitenland (via webshops) te koop. Het werd nu echt eens tijd om een Nederlands, goed verkrijgbare concealer aan te schaffen, zodat ik moeiteloos mijn onderste oogleden kan opfrissen.

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 3

De Miss Sporty Stay Perfect 10HR liquid concealer is te koop in twee tinten. Niet bijster veel als je het mij vraagt. Ik nam 001 Light mee, maar er is ook nog een medium kleur te koop. Laatstgenoemde was nogal donker en niet licht genoeg om mijn ogen mee op te kalefateren, dus ging de Sneeuwwitjeskleur mee naar huis.Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 4 Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 5

De concealer is vloeibaar en breng je aan te met de sponsapplicator. Ik vind dit altijd erg prettig werken omdat je het dan heel simpel en makkelijk onder je ogen kunt verdelen.Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 6

001 Light is niet heel geel, maar ook niet super roze qua ondertoon. Ik zou hem omschrijven als geel met een tikkeltje roze. Snap je hem nog? Hij geeft in ieder geval een fijne dekking af, dus ik verwacht hier goed mee te kunnen werken!

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 8

Stipjes zetten om later de concealer met mijn vingers uit te werken.

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 12

De bovenste foto is natuurlijk zonder concealer en de onderste foto is met. Wat een duidelijk verschil niet? Op de eerste foto zie je wat rode plekjes en pigmentvlekjes en op de onderste foto – met concealer – zijn mijn ogen weer fris en fruitig! De dekking is super en laat mijn blik weer wakker uitkomen. Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 9

Tadaah! Ready to go.

Conclusie

De Miss Sporty Stay Perfect 10 HR liquid concealer is een fijne ontdekking. Niet alleen vind ik de substantie en dekking heel prettig om mee te werken, hij is ook nog eens super budget te noemen! Hij blijft goed zitten en gaat gerust een hele dag mee en geeft mijn huid een hele frisse uitstraling. Ik ben blij!

De Miss Sporty Stay Perfect 10 HR liquid concealer is te koop bij Etos voor €2,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete concealer voor onder je ogen?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.