Bobbi Brown | The Bobbi Glow collectie

Home » Bobbi Brown | The Bobbi Glow collectie

Bobbi Brown Glow collectie

Een merk zoals Bobbi Brown zie ik graag. Ik hou van de strakke, zwarte verpakking en de simplistische letters. Het oogt luxe en geeft je echt een verwenmomentje als je zo’n product aanschaft. Ik heb inmiddels een paar lipsticks in mijn collectie zitten, maar ik zou dolgraag meer van dit merk proberen, zoals de nieuwe Bobbi Glow collection!

 

crop LW_Gel_Sparkle_Bobbi_Glow_SS16_CMYK_31EURO

“Highlight the positive.” – Bobbi Brown.

“Bobbi Brown Cosmetics introduceert The Bobbi Glow Collection, een prachtige selectie van zachte, shimmery kleuren and texturen om je die mooie Nieuwjaarsdag glow te geven. Van een voedende treatment voor je lippen tot aan nieuwe kleuren van de langhoudende liner-meets-shadow gel sparkle. Bobbi’s Glow Collection geeft je toegang om jezelf te verwennen met deze geweldige producten voor die mooie glow en een frisse start voor het nieuwe seizoen!”

New, Limited Edition Long-Wear Gel Sparkle

Dit is een langhoudende Gel Sparkle die goed op te bouwen is en definitie en drama aan je ogen geeft. Het zorgt voor een zacht, shimmery, multidimensionaal effect dat wel tot 12 uur aanhoudt zonder te vervagen, streepjes achter te laten of te creasen.

Applicatie tip: Dip een oogschaduwkwastje of je schone vinger in de oogschaduw. Breng het vervolgens aan op je ooglid met korte strookjes

Shades: Silver Heather, Brown Metal, Opal, Pink Oyster & Goldstone

 

crop Extra_Lip_Tint_SS16_CMYK_EER901_33EURO

New, Limited Edition Extra Lip Tint

De nieuwste editie van Bobbi’s ultra voedende Extra line, de nieuwe Extra Lip tint, maakt je lippen glad en verzacht ze terwijl het een natuurlijke roze kleur afgeeft om je eigen lipkleur te versterken. Het bevat een complex van olijfolie, vitamine E en C en Babassu Palm Seed Oil. De Extra Lip Tint behandeld en verzorgt je lippen direct en het verminderd fijne lijntjes en rimpels.

Highlighting_Powders_Bobbi_Glow_SS16_CMYK_48EURO

Highlighting Powder

Deze Highlighting Powder glijdt soepeltjes over je huid en is perfect om bepaalde gezichtsdelen te highlighten. Het is zijdezacht, lichtgewicht en weerkaatst als een spiegel de licht-reflecterende pareltjes die op je huid verschijnen. Het geeft je huid een frisse, glanzende uitstraling en laat haar achter met een stralende glow van binnenuit.

Applicatie tip: Breng de Highlighting Powder aan met een kwast op je jukbeenderen voor een natuurlijk ogende highlight.

Shades: Bronze Glow & Pink Glow

Ik vind deze collectie weer prachtig! Vooral de Higlighting Powders hebben mijn hart gestolen. Ik ben hier heel benieuwd naar! 

The Bobbi Glow Collection is vanaf nu te koop bij de Bobbi Brown counters en in hun nieuwe, Nederlandse online shop. 

Wat vind jij van de nieuwe Bobbi Glow collection? 

handwritten-liefs-liset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.