Waarom ik het een must vind om lipstick te dragen

Home » Waarom ik het een must vind om lipstick te dragen

Verklaar me voor gek, maar ik heb denk ik wel meer dan 60 lipsticks in mijn make-upcollectie liggen. Of ik ze nu zelf gekocht heb of gekregen voor mijn blog; ze maken me allemaal blij! Ik denk dat dit gewoon mijn favoriete make-upitem is en nooit genoeg van ga krijgen. Daarom vertel ik je vandaag waarom ik vind dat lipstick dragen een must is!

♥ Ook al draag je verder helemaal geen make-up, lipstick doet wonderen voor een wakkere blik. Een felle lipstick laat je gelijk stralen en geeft je gezicht een boost.

♥ Lipstick geeft mij een gevoel van vrouwelijkheid. Ik voel me er aantrekkelijker door en zeker als je een leuke date hebt met je vriend of man, kan deze bij mij echt niet missen.

♥ Iedere dag kies ik voor een andere look. Zo wissel ik tussen nude, trendy of krachtig. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met kleuren, maar inmiddels weet ik ook heel goed welke kleuren het beste bij mijn huidskleur passen.

♥ Ik word happy van iedere nieuwe lipstick die ik koop of krijg. Geluk in een huls! Vooral limited edition lipsticks van Mac genieten mijn voorkeur, maar ik ben ook goed te porren voor een mooie lipstick van Bobbi Brown. Twee merken die prachtige lipsticks verkopen!

♥ Lipstick geeft mij de kans om een bepaalde look of stemming neer te kunnnen zetten, zelfs terwijl je je van binnen super moe of onzeker voelt. Die lipstickkleur geeft mij een boost! Wil ik krachtig overkomen, dan kies ik voor een wijnrode kleur en als ik zacht en sereen wil zijn, dan kies ik voor een mooie roze nudekleur.

 Ben jij ook zo’n fan van lipstick? Wat is jouw favoriete merk en kleur? 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.