Sans Soucis Perfect Lips Everyday lipstick

Home » Sans Soucis Perfect Lips Everyday lipstick

Lippen om te zoenen wil iedereen wel toch?! Ik hou van lipstick en ben altijd in om nieuwe kleuren te proberen. Dit keer is het de beurt aan Sans Soucis met haar Perfect Lips Everyday lipsticks. Ik probeerde twee kleuren uit; Berry Temptation en Red Pleasure!

Sans Soucis

Sans Soucis is een merk die niet gelijk een belletje doet rinkelen bij iedereen, maar het merk staat ook goed bekend om haar prachtige huidverzorging. Het merk is zul je niet vinden bij de drogist, maar is te koop bij de luxere parfumerie en ook online in een paar webshops.

Ik heb nog niet zoveel ervaring met make-up van Sans Soucis, maar ik heb wel een hele fijne favoriete lipstick die ik veel draag. De kleur Hot Chocolate draag ik hier.

Bovenstaande twee kleuren zitten in het vaste assortiment. Iets wat ik enorm fijn vind! Het gebeurt regelmatig dat ik een favoriete kleur lipstick heb en hij dan ineens uit het assortiment is genomen. Altijd een bummer! Mochten deze kleurtjes op raken, dan kun je ze gelukkig gewoon bij bestellen of kopen.

De kleuren die ik ontving zijn 44 Berry Temptation en 14 Red Pleasure.

44 Berry Temptation is een diepe, paarse kleur. Ik vind deze perfect voor de wat donkere wintermaanden. Hij is niet echt mat te noemen, maar ik zou het ook niet omschrijven als een dikke glans. Het is semi-mat zeg maar.

14 Red Pleasure is een prachtige rode kleur. Dit komt met name doordat er een soort metallic, gouden glans in verwerkt zit. Deze kleur is dus wederom niet mat, maar heeft een gezonde ‘shine’. Hopelijk snap je wat ik bedoel! Ik zou hem haast een 3D-kleur noemen, haha.

44 Berry Temptation.

14 Red Pleasure.

Conclusie

Ik vind de Sans Soucis Perfect Lips Everyday lipsticks erg fijn. Ze brengen mooi aan en zijn gemakkelijk in gebruik (ondanks dat donkere kleuren best lastig aan te brengen zijn). Ik vind dat ze goed blijven zitten, maar na een maaltijd zul je wel even moeten bijwerken.

Mijn favoriet is de kleur 14 Red Pleasure. En dat terwijl ik niet eens van rode lipstick hou! Het komt door die mooie gouden, metallic glans (wel subtiel hoor) die erin zit waardoor hij veel meer leeft.

Sans Soucis make-up is te koop bij onder andere bol.com en parfumswinkel.nl.

Ben jij al bekend met Sans Soucis make-up? Welke kleur lipstick vind jij het mooiste? 

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.